Yönetim için milli seferberlik! (1 Viewer)

Arkadaşlar son zamanlarda yönetime yapılan bu terbiyesizliklere bir dur demeliyiz. bildiğiniz üzere Fatalworma kafayı takan bir arkadaş var! elinde olsa fatalwormu kuru...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar son zamanlarda yönetime yapılan bu terbiyesizliklere bir dur demeliyiz. bildiğiniz üzere Fatalworma kafayı takan bir arkadaş var!
upload_2018-11-11_0-35-35.png
elinde olsa fatalwormu kuru çoraplarıyla ıslak tuvalet terliklerine bastıracak kadar nefret dolu bu kişi.
yöneticimiz fatalworma bu saygısızlığı yapan bu haine her beğeni makatına bir kazık!
indir.jpeg
yönetimin hızlı refleksleri sayesinde def edildi! ama bununla kalmadı konu aralarında yönetimimize sulanan kişiler çoğalmaya başladı

upload_2018-11-11_0-36-40.png
bu arkadaş utanmasa yönetime eğer söylersem ban yiyeceğim şeyleri yapacak kadar niyeti bozmuş resmen aşık olduğun itiraf edip kalp gönderiyor! düşünün bu kişi niyeti biraz daha bozmuş olsa neler itiraf edecek neler! ben bir spy vatandaşı olarak gereken tepkiyi gösterdim!

dağı taşı s!ktiniz damacanayı pet şişeyi s!ktiniz sıra yönetime mi geldi abaza herifler! niyeti bozmuş bunlar!
yönetimi s!ktirmeyiz!

sadece bu gördüklerinizle olsaydı iyiydi siteye darbe girişiminde bulunma mesajı veren ve tamamiyle demokrasi ile yönetilen sitemizi komunistleştirme yolunda eylemler planlayan şu alçak haine bakın! neler kuruyor kafasında öyle? imzasında gördüğünüz üzere bu arkadaş niyeti bozmuş!
upload_2018-11-11_0-38-41.png

bunların hepsi yönetime karşı yapılan bir takım sinsi planlar! bu millet bu oyunu bozar spy ailesi bu hainleri def edecektir!
Milli seferberlik talebini onaylayan herkes bu hadsizlere birer kez kazık sokup çıkartmış sayılır!

-----------

tabii buraya kadar her şey dalgasına sitedeki asayişin düzgün işlemesi için saatlerce emek veren geceleri uykusunu feda eden yönetime teşekkür ederim. ama @Mectruy hariç kendisi hala hiç kimseye güvenmiyor yıllardır bana imtnin ftpsini verecek hala vermedi o hariç herkesin eline sağlık!. @Anarchose ve @TolanK1 sizden özür dilerim beyler alındıysanız biz takılıyoruz öylesine burası sizin mekanınız bizim mekanımız imt orası açılana kadar böyle gidecek sanırım.

ben dediğimin halen arkasındayım ara ara mallığın tutuyor ama akıllıca yaptığın işler de var o yüzden bişey demiyorum :D

@sonadam son sözlerin için şunu söylemek istiyorum.
Ben senin zamanlarında sanalda belki yoktum bundan dolayı seni tanımıyorum.
Tanımadığım bir insana nasıl güvenmemi bekliyorsun ?
Forumda defender olarak gözlemleme yapıyordum ve bazı davranışların tuhafıma gitti. Ve bende hakkında düşündüklerimi yazdım. Bazı sebeplerden dolayı ise yöneticiliği bırakmış bulunmaktayım. Gözünüz aydın.

Forumda defender olarak gözlemleme yapıyordum ve bazı davranışların tuhafıma gitti. Ve bende hakkında düşündüklerimi yazdım. Bazı sebeplerden dolayı ise yöneticiliği bırakmış bulunmaktayım. Gözünüz aydın.
Kim sinirlendirdi benim ekurumu ciksin ortaya

Sizin bizim mekanımız yok hepimizin mekanı imt'de bizim spy'da herkese kapımız açık sadece imt'de fazla takılmadım yoksa mec'ten bir kaç saat sonra üye olmuş adamım çee Emin ol o arkadaş ateş olsa cürmü kadar yer yakar, evet mec'de güven sorunu var ama bence bu eski yaşadığı olumsuzluklardan kaynaklı bende çok ftp verip index yedim kimin ne olacağı belli olmuyor ama şuan sanmıyorum hack alemi zaten eskisi gibi değil böyle ftp alıp bu kadar uğraşıp siteye basacak adam sayılıdır.

Son düzenleme:
yöneticiliği bırakmana üzüldüm. eğer sebebi ben isem söyle çıkış yaparım bir daha takılmam buralara imt açılınca oralarda takılırım bu işin zamanla falanda alakası yok bu tarz sitelerden bi tanesinde adını vermeyeceğim adamların panelinde (p!ç ata giriş yaparsa banlayın, ata adındaki herkesi banlayın) yazıyordu bu benim yaşayış stilim ile alakalı olayları mizaha vurmayı seviyorum . cidden benimle alakalı ise söyle az önce o konuda söylediğim gibi işi yapma şeklinin iyi olduğunu düşünüyorum bu durumda senin baktığın gibi objektif bakmak lazım önemli olan spy ailesindeki asayiş ise ve bunu bozan kişi ben isem çıkarım.

reisinde dediği gibi
Hayyam bakar dalgasına herkes kendi yoluna!

yöneticiliği bırakmana üzüldüm. eğer sebebi ben isem söyle çıkış yaparım bir daha takılmam buralara imt açılınca oralarda takılırım bu işin zamanla falanda alakası yok bu tarz sitelerden bi tanesinde adını vermeyeceğim adamların panelinde (p!ç ata giriş yaparsa banlayın, ata adındaki herkesi banlayın) yazıyordu bu benim yaşayış stilim ile alakalı olayları mizaha vurmayı seviyorum . cidden benimle alakalı ise söyle az önce o konuda söylediğim gibi işi yapma şeklinin iyi olduğunu düşünüyorum bu durumda senin baktığın gibi objektif bakmak lazım önemli olan spy ailesindeki asayiş ise ve bunu bozan kişi ben isem çıkarım.

reisinde dediği gibi
Hayyam bakar dalgasına herkes kendi yoluna!
Ortada bir durum kalmadı.
Hayırlı akşamlar dilerim.

Ortada birşey yok arkadaşlar. Düzeni sağlamak için yönetim olarak çalışıyoruz, son 2-3 haftadır hepiniz şahitsinizki nasıl sabote ediyorlar ortamı, bu durumlar ile ilk defa karşılaşmadık. Şuanda sht kurulduğundan buyana en iyi yönetim ekibiyiz, daha önce böylesi hiçbirzaman gelmedi, ya eksiktik yada dağınık.

Entrika, o bunu dedi, bunu okudu, şöyle yaptı vs bunlara takılmamalıyız !

Biz bir hack forumu'yuz , hack konularına ağırlık vermeye devam edeceğiz.

Esenlikler dilerim tüm aileye.

İzninizle konuyuda lock yapma zamanı diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,419Konular
3,281,651Mesajlar
320,958Kullanıcılar
xaxamaneSon Üye
Üst Alt