Yotubede ne yapabilirim

arkadaşlar youtube ne tür bi içerik yayınlamalıyım sizce en çok izlenen getirisi yüksek olabilcek ne var oyun vidyosu çek diycek olursanız sadece telefonum var ve bok gibi...

arkadaşlar youtube ne tür bi içerik yayınlamalıyım sizce en çok izlenen getirisi yüksek olabilcek ne var oyun vidyosu çek diycek olursanız sadece telefonum var ve bok gibi normal oynarken kasıyor vidyo hiç çekilmez onun dışında neler yapabilirim tavsiyesi olan var mı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
YouTube ve tiktokta kısa videolar sayesinde izlenmek kolay . Dün gördüm 2k aboneli adam 3 saat önce attığı kısa video ile 60k izlenmişti . Tik tokta da 50k hesabım vardı pp ye kız foto koydum . Güzel videoları paylaşıyorum yazdim + etiket fln ile 2 haftada 70k oldum . Garip bir platform . Sürekli videolarımı beğen diye mesaj atıyorlar . Tanımadığı kişileri rastgele etiketliyorlar . Geneli dilenci velet diye mesajları da kapattım .

YouTube ve tiktokta kısa videolar sayesinde izlenmek kolay . Dün gördüm 2k aboneli adam 3 saat önce attığı kısa video ile 60k izlenmişti . Tik tokta da 50k hesabım vardı pp ye kız foto koydum . Güzel videoları paylaşıyorum yazdim + etiket fln ile 2 haftada 70k oldum . Garip bir platform . Sürekli videolarımı beğen diye mesaj atıyorlar . Tanımadığı kişileri rastgele etiketliyorlar . Geneli dilenci velet diye mesajları da kapattım .
kmk tiktokta benimde hesap var 7k takipçi var ama etkileşim çok düştü 1.8m izlenen bi vidyom vardı ondan sonra etkileşim düştü

132,060Konular
3,274,621Mesajlar
316,841Kullanıcılar
Ozkn11Son Üye
Üst Alt