Üzüldün galiba geri geldigimehani bırakmıştın kız
Üzüldün galiba geri geldigimehani bırakmıştın kız
Tabii Ki Ne Gerekiyorsa Yapılacaktır.Bana özelden yazıyor @Z3D
Method kapandı diyor ve bekleyemiyor diyor.. Arkadaş 20 gün olmuş. Adam verdiği hizmetin karsılığını alamamış tabii ki mağdur olacak. Sen 24 saatin var para iadesini gerçekleştireceksin.
@MİX kardeşim sende yarın savcılığa git.
Ayak üstü tokatlanmıyalım şimdielimde tokat yememe method var 15 liraya salarım bacım
Senin ananı tost yaparım yerim orospu evladı Tokatçı diye çıkıyor sağlam bir iş yapta adın temize çıksın hayla annesi orospu olup onu izleyip ağlayan çocuklar gibi siktir git amk oğlu seni adamın ya parasını öde yada adam akıllı attım deİste annende böyle gülmüs ve senin gibi bir oruspu evladi cikarmis 😂😂
Kes kahpe cocuguna bak siktir git lan surdan oezevengin evladiSenin ananı tost yaparım yerim orospu evladı Tokatçı diye çıkıyor sağlam bir iş yapta adın temize çıksın hayla annesi orospu olup onu izleyip ağlayan çocuklar gibi siktir git amk oğlu seni adamın ya parasını öde yada adam akıllı attım de
Instagram dan mesaj yazıyorum mesajıma bak senTabii Ki Ne Gerekiyorsa Yapılacaktır.
hem suçlu hem güçlüsün hadi uzatma bırak.Kes kahpe cocuguna bak siktir git lan surdan oezevengin evladi
Ananada soyluyorum oda baksin 😂😂😂Instagram dan mesaj yazıyorum mesajıma bak sen
BaktımInstagram dan mesaj yazıyorum mesajıma bak sen
Sikimde değilsiniz 😊Ananada soyluyorum oda baksin 😂😂😂
Anana sor bakalim benim sikimdemiymis 😂😂Sikimde değilsiniz 😊