Zoom Dersine DDOS Atma Ve Çökertme | Dev Konu

Neye ihtiyacımız olacak:*** Hidden text: You do not have sufficient rights to view the hidden text. Visit the forum thread! *** 1. Ddos. Ben kendim shawty.club kullanıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye ihtiyacımız olacak:
1. Ddos. Ben kendim shawty.club kullanıyorum, ancak udp-ddos yöntemine sahip her şeyi kullanabilirsiniz.
2. Daha fazlası değil
Yani ne yapmalıyız?
1. Görev yöneticinize gidin> Performans> Kaynak İzleyiciyi Açın

----------

--------
Ve en aktif Zoom.exe işlemini bulun
--------

-----------
Ve işte ip adresi!
Not: Numberous yerine ec2-blablabla adresini alabilirsiniz, bu yüzden check-host.net'e gitmeli ve numaralı ipi almalısınız
-----------
Ve stres atıcımıza gitmemeliyiz. Udp yöntemiyle yalnızca 8801 numaralı bağlantı noktasını kullanın.
----------

Bu kadar!

Not : Yapmanızı Önermem Fakat Fazla Bilgiden Zarar Gelmez Diyerek Paylaşıyorum Devamı Sizin Kararınız.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Neye ihtiyacımız olacak:*** Hidden text: cannot be quoted. ***

1. Ddos. Ben kendim shawty.club kullanıyorum, ancak udp-ddos yöntemine sahip her şeyi kullanabilirsiniz.
2. Daha fazlası değil
Yani ne yapmalıyız?
1. Görev yöneticinize gidin> Performans> Kaynak İzleyiciyi Açın

----------

--------
Ve en aktif Zoom.exe işlemini bulun
--------

-----------
Ve işte ip adresi!
Not: Numberous yerine ec2-blablabla adresini alabilirsiniz, bu yüzden check-host.net'e gitmeli ve numaralı ipi almalısınız
-----------
Ve stres atıcımıza gitmemeliyiz. Udp yöntemiyle yalnızca 8801 numaralı bağlantı noktasını kullanın.
----------

Bu kadar!

Not : Yapmanızı Önermem Fakat Fazla Bilgiden Zarar Gelmez Diyerek Paylaşıyorum Devamı Sizin Kararınız.
bakm

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,384Konular
3,280,221Mesajlar
317,520Kullanıcılar
exolatSon Üye
Üst Alt