Zox News – Professional /Warez tema (1 Viewer)

C

Crysuder

screenshot.png


Zox News , size internetteki en profesyonel görünümlü ve işleyen haber sitelerini sunmak için çok çeşitli araçlar ve seçenekler sunarak blogcudan patrona geçmenize yardımcı olur. Zox News ilk mobil tasarım, 8 makale düzeni, 4 Özel Mesaj düzeni, paralaks afiş reklamı, Theia Post Slider, Theia Yapışkan Kenar Çubuğu, Yorumcu Eklentisi, Woocommerce’e hazır ve çok daha fazlası ile geliyor!

Diğer Temel Özellikler
Tek Tıkla Demo İçe Aktarma – Tek tıklamayla Demo İçe Aktar eklentisi ile demo gibi temayı hızlıca ayarlayın!

RTL Ready – 800’den fazla Google fontuna erişim ve bir düğmeyi tıklatarak stil sayfasını RTL’ye değiştirmenize izin veren yerleşik bir RTL özelliği sayesinde sitenizi RTL’ye ayarlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Öne Çıkan Başlıklar – Çoğu büyük haber ve dergi sitesi, öne çıkan içerik bölümlerinde daha kısa “teaser” başlıkları kullanır. Zox News, ana sayfa ve kategori sayfalarındaki Özel Yazılar bölümünde öne çıkan öğelerinizi çekiştirmek için de aynı seçeneği sunar.

Video / Sesli Yayınlar – YouTube, Vimeo ve SoundCloud gibi sitelerden gömülü video veya ses içeren yayınlardaki standart görüntüyü kolayca değiştirin.

Retina Ready – Tema ve görüntüleri retinaya hazır cihazlarda keskin ve net görünüyor!

800+ Google Yazı Tipleri – Genel metin, gezinme menüsü metni, Öne Çıkanlar ve Başlıklar, makale başlığı ve başlıklar için yazı tiplerini ayarlamak üzere 800’den fazla Google Yazı Tipinden herhangi birini kullanın.

Sınırsız Renk – Ana arkaplanın renklerini, gezinme arkaplanını / metnini, ana tema rengini ve Tema Seçenekleri içindeki herhangi bir renge bağlantılarını kolayca değiştirin.

Sınırsız Reklam Birimi – Zox News, reklamlarınızı yerleştirmek için size sayısız seçenek sunmak için mevcut reklam alanından tam anlamıyla yararlanır. Reklam birimleri, herhangi bir boyutta reklamı barındırabilecek, yüksekliği ve genişliği ayarlanabilen bir ana afiş alanı, kenar çubuğunda herhangi bir yükseklikte 300 piksel genişliğinde reklamın yanı sıra, ana sayfa widget alanında herhangi bir boyutta lider reklamı barındırabilen bir Reklam Widget’ı içerir. Zox News ayrıca, ekranın ve sitenin içeriğini alanın genişliğine yayan bir Duvar Kağıdı Reklamıyla birlikte geliyor.
 

Users who are viewing this thread

Top