Zulada Hile Yapıp. Satış Yapacak Adam Arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
SELAMÜN ALEYKÜM BENİM 6.5K LIK BİR YOUTUBE KANALIM VAR HİLE VİDEOLARI PAYLAŞIYORUM SON VİDEOMDA ZULA HİLESİ PAYLAŞTIM.

YAKLAŞIK Bİ 12K İZLENME ALDI VE BANA HİLEYİ YAPAMAYANLAR BİLE MESAJ ATTI HİLE

VARSA SATIN ALAYIM DC VARSA AT GELEYİM TARZINDAN.BANA BU İŞLERDEN ANLICAK ADAM LAZIM.

BERABER HİLE YAPIP SATIŞA ÇIKARICAZ

AYLIK VE YILLIK OLARAK HİLE SATIŞLARIMIZ OLACAK YOUTUBE ADRESİMDEN REKLAMINI VE KENDİ DC ADRESİMİZDEN SATIŞINI YAPICAZ.

VE BU HİLE İLE BÜYÜK PARALAR KAZANCAZ VARSA ORTAK OLMAYI DÜŞÜNEN DİSCORD ATSIN GÖRÜŞELİM.

A-K 

Nostalji
Rating - 0%
Bu tür türk oyunlara hile yapmak ve satışını yapmak hapis cezasına çarpıtılar pek önermem

XenFun

Domaltazör
Rating - 100%
kanka o kadar ümitleniyorsunda enjoy sahte telifi basacagını bilmiyormusun yakında kanalın patlar demedi deme
geri ihtarda kurtaramaz adam mad byte adına atıyor hasan diye birinin 1.2mn luk zula videosunu bile kaldırdılar
yani kardeş sana buradan ekmek çıkmaz yakında senide alt ederler ben çok uğraştım ama nafile 3 ihtara bakıyor

Rating - 0%
kanka o kadar ümitleniyorsunda enjoy sahte telifi basacagını bilmiyormusun yakında kanalın patlar demedi deme
geri ihtarda kurtaramaz adam mad byte adına atıyor hasan diye birinin 1.2mn luk zula videosunu bile kaldırdılar
yani kardeş sana buradan ekmek çıkmaz yakında senide alt ederler ben çok uğraştım ama nafile 3 ihtara bakıyor
2 video yükler sileriz zaten bir süre sonra çevre genişledikten sonra nam duyulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,550Konular
3,269,121Mesajlar
315,380Kullanıcılar
greyder39Son Üye
Üst Alt