@zwebellatrix dolandırıcıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Evet arkadaşlar kabul ediyorum ilk başta esc kullanmamakta hata etdim,amma adam 2019dan formda üye ve üst tabaka normal olarak güvendim, şimdi mevzuya geçelim
Adam bana kurucu methodu saldı 850 coins karşılığında, methodu denedim ve olmadı,coins iade etmiyor,sebep soruyorum bana iki hesabı öyle aldığını ve benim yanlış yaptığımı söylüyor, aldığına dair kanıt isteyince yine atmıyor, yazışma ve methodu kanıt olarak bırakıyorum
Adamın saldığı method :(zaten biz eposta değişip secure your account dediğimiz zaman hesap şüpheli düşüyor ve adamın ilk mailine şifre gidiyor)(yazışmalar aşağıdaki dosyaya birakicaktim ama adam ben ss almadan tüm yazışmaları sildi)
Kurucu Geçme
hesaptasın bir e-posta ekle

sonra bir e-posta daha ekle

sonra ilk epostandan reverte bas kurucu yiyecek

Başka bir tarayıcıdan şüpheye sok kod at bunu 2 defa ard arda yapacaksın

Seni hesaptan atmadan kurucu geçeceksin .

Kısaca işin sırrı hesap kurucu yediğinde elinde revert maili olması gerekli . Üstte anlattığım metot reverti kırmaktı.

[Birde durduk yere kurucu yerse nasıl geçerim , 2 faktörü nasıl geçerim ?]

Cevap : hesabı aldın reverti kırdın hesap sende ve temiz .

e-posta ekle

başka bir e-posta ekle ve ilk e-postada revert kalsin sakin ona dokunma

daha sonra hesabinda 2 faktör aç. hesap kurucu düserse ilk e-postadan reverte bas seni hesaptan atmadab şüpheye sokup kod atarak reverti geçeceksin.

Senin kurucu olma süren eğer hesabı aldığında adamın e-postasi ile instagramı açarsan 15 gündür.

Zaten olusturacağın revertte 15 gün geçerlidir .sen kurucu olana kadar götürür seni.

Kısaca her zaman elinde revert maili olcak . Hesap kurucu yedi an gideceksin o maili reverte bascakın ve bildiğin metotla seni esaptan atmadan kurucu geçeceksin. Olay bu kadar

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-01-19-05-21-29-423_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2022-01-19-05-21-29-423_org.telegram.messenger.jpg
    286.6 KB · Görüntüleme: 24
Rating - 75%
Evet arkadaşlar kabul ediyorum ilk başta esc kullanmamakta hata etdim,amma adam 2019dan formda üye ve üst tabaka normal olarak güvendim, şimdi mevzuya geçelim
Adam bana kurucu methodu saldı 850 coins karşılığında, methodu denedim ve olmadı,coins iade etmiyor,sebep soruyorum bana iki hesabı öyle aldığını ve benim yanlış yaptığımı söylüyor, aldığına dair kanıt isteyince yine atmıyor, yazışma ve methodu kanıt olarak bırakıyorum
Adamın saldığı method :(zaten biz eposta değişip secure your account dediğimiz zaman hesap şüpheli düşüyor ve adamın ilk mailine şifre gidiyor)(yazışmalar aşağıdaki dosyaya birakicaktim ama adam ben ss almadan tüm yazışmaları sildi)
Kurucu Geçme
hesaptasın bir e-posta ekle

sonra bir e-posta daha ekle

sonra ilk epostandan reverte bas kurucu yiyecek

Başka bir tarayıcıdan şüpheye sok kod at bunu 2 defa ard arda yapacaksın

Seni hesaptan atmadan kurucu geçeceksin .

Kısaca işin sırrı hesap kurucu yediğinde elinde revert maili olması gerekli . Üstte anlattığım metot reverti kırmaktı.

[Birde durduk yere kurucu yerse nasıl geçerim , 2 faktörü nasıl geçerim ?]

Cevap : hesabı aldın reverti kırdın hesap sende ve temiz .

e-posta ekle

başka bir e-posta ekle ve ilk e-postada revert kalsin sakin ona dokunma

daha sonra hesabinda 2 faktör aç. hesap kurucu düserse ilk e-postadan reverte bas seni hesaptan atmadab şüpheye sokup kod atarak reverti geçeceksin.

Senin kurucu olma süren eğer hesabı aldığında adamın e-postasi ile instagramı açarsan 15 gündür.

Zaten olusturacağın revertte 15 gün geçerlidir .sen kurucu olana kadar götürür seni.

Kısaca her zaman elinde revert maili olcak . Hesap kurucu yedi an gideceksin o maili reverte bascakın ve bildiğin metotla seni esaptan atmadan kurucu geçeceksin. Olay bu kadar
Adam şimdiden almış methodu ben nerden bilicem adam belki uyanıklık yapıp çalışmıyor diyip benden iyade istiyor ve bende bir satıcı olarak vermiyorum 850 coin için değmez de esc kullanın arkadaşlar

Rating - 75%
Saol kardeşim,zaten mevzu coins değil mevzu onun gibi dolandırıcıların forumdan uzak olması,bu gün 20 TL coins tokatlayan yarın ne tokatlar kim bilir,zaten her şey ortada method çalıştığına dair kanıt istiyorum atmıyor,ben denedim method olmadı+bana engel atdı
Kardeşim sayande iyi mesaj kastım ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,546Konular
3,269,135Mesajlar
315,386Kullanıcılar
LionelDuhSon Üye
Üst Alt