Zynga poker chips bulabilecek olan ? (1 Viewer)

Joined
Dec 29, 2015
Credits
0
Rating - 0%
Merhaba,

Poker oynayan bir kaç kişinin istekleri doğrultusunda böyle bir konu açtım, kendim kumar oyunları hakkında bilgi sahibi değilim takipte etmiyorum. O yüzde bu alanlarla haşir neşir olan arkadaşlar varsa ücret karşılığında iş yaparlar mı ?

İstenen iş ise anlaşılmayacak şekilde chipi artırmak hile yolları ile sıkıntılı oluyor eğer düzgün bir şekilde yapabilecek varsa sürekli olarak kendisine bu alanda iş çıkartabilirim.

İlgilenen arkadaşlar olursa konuya yazmaları veya PM üzerinden ulaşmaları ricamızdır,iyi geceler.
 
Joined
Jan 30, 2021
Credits
2
Rating - 0%
Ben daha ilk çıktığı günlerden beri Zynga’da Texas Hold’em oynuyorum. Başlarda facebookta çıkmıştı. O zamanlar lisede olmama rağmen hemen hemen her gün oynardım. Bir farmville e bide buna baya yatırım yaptım diyebilirim, hatta gençliğimi yediler ya sdfdsfdsf:F:F:D Poker face dedikleri mereti oralardan edindim bence. Geçen gözümün önünde trafik kazası oldu, herkes şok içinde bağırıp çağırıyor. Ben dönüp bakmadım bile, ama aslında çok da merak ediyordum. Soğukkanlılık bu sayede geliyor heralde :D Zynga Poker chip artırma hilesi olduğunu söyleyen siteler var ama en iyisi kendin oynayarak kazanman. Çünkü bu oyun dediğim gibi gündelik hayatta da işe yarıyor. Mülakatlarda daha başarılı olursun.
 

Users who are viewing this thread

Top