Türk sitesi Hackledim Mahkemelik oldum

Diyen Arkadaşlar bir kaç avuntu Ne kadar ceza alır vs Biraz açıklama yapayım ilk başta ılkkez hakım karsısına cıkıyorsanız ılk sucunuzsa 5 yıl denetım suc işlememek kaydıyla...

Diyen Arkadaşlar bir kaç avuntu Ne kadar ceza alır vs Biraz açıklama yapayım

ilk başta ılkkez hakım karsısına cıkıyorsanız ılk sucunuzsa 5 yıl denetım suc işlememek kaydıyla
Tekerrür Halinde ise 3/2 yatmak oldugunuz ceza 4/2 olur
yani arka arkaaya 3 yada 4 dosya ıle hakm karsısına cıkıp ceza alırsanız 4/2 yatar cıkarsnız :D
cc nın cezasını yazmıyorum :D adam vurup gırın daha ıyı

Bilişim sistemine girme

MADDE 243.

(1)Bir bilişim sisteminin bütününe veya bir kısmına hukuka aykırı olarak giren ve orada kalmaya devam eden kimseye bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.

(2) Yukarıdaki fıkrada tanımlanan fiillerin bedeli karşılığı yararlanılabilen sistemler hakkında işlenmesi hâlinde verilecek ceza yarı oranına kadar indirilir.

(3) Bu fiil nedeniyle sistemin içerdiği veriler yok olur veya değişirse altı aydan iki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
Sistemi engelleme bozma verileri yok etme veya değiştirme

MADDE 244.

(1)Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan yok eden değiştiren veya erişilmez kılan sisteme veri yerleştiren var olan verileri başka bir yere gönderen kişi altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde verilecek ceza yarı oranında artırılır.

(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.
687474703a2f2f692e68697a6c69726573696d2e636f6d2f413537796a372e6a7067

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
T.C.K nın Bilişim ile ilgili maddelerini bilmeyen birçok kesim var, az önce onu biz ateş kardeşim ile de görüşüyorduk. Şuan bakıyoruz Türk sitesi hackleyenler var. Gerek VPN kullansın veya VPS her türlü sizi bulurlar bu gerekirse zaman alsın. Türk sitesi hackleyen kesim işin suan herhalde hevesinde heyecanında olsa gerek. Evlerine arama kağıdı gidince görürüm onları. :D Mağdur olan kişi açar size bir maddi tazminat davası onu ödemeye mahkum olursunuz. Hapis tabii bu işin büyüklüğüne bağlı.

T.C.K nın Bilişim ile ilgili maddelerini bilmeyen birçok kesim var, az önce onu biz ateş kardeşim ile de görüşüyorduk. Şuan bakıyoruz Türk sitesi hackleyenler var. Gerek VPN kullansın veya VPS her türlü sizi bulurlar bu gerekirse zaman alsın. Türk sitesi hackleyen kesim işin suan herhalde hevesinde heyecanında olsa gerek. Evlerine arama kağıdı gidince görürüm onları. :D Mağdur olan kişi açar size bir maddi tazminat davası onu ödemeye mahkum olursunuz. Hapis tabii bu işin büyüklüğüne bağlı.
Ne güzel yazmışsın hepsi bu işi basit sanıyor benimde hakkımda denetimli serbestlik var aklı olanvarsa bulaşmasın bir dost tavsiyesi.

133,290Konular
3,281,668Mesajlar
318,852Kullanıcılar
okwikiSon Üye
Üst Alt