Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
la ne ekibi '=''or' ile girip yazıyor bişe dediğim yok saygı duyarım ama girdiği siteler daha önceden girilmiş cogu mirror-h den bakltım index üstü gibi hemen hepsi
la ne ekibi '=''or' ile girip yazıyor bişe dediğim yok saygı duyarım ama girdiği siteler daha önceden girilmiş cogu mirror-h den bakltım index üstü gibi hemen hepsi
senin saygını yerim ben ben ne yazdım yöntemin yada kullandıgın kod yada ekip team grup bunlar beni ilgilendirmiyor zaten spy yazsan da yazmasan da emeğine bişe dediğim yok kardeşim ama index üstü index yada edit üstü edit daha doğru olur edit yazıp spy yazma demek istediğim bu tamam mı kabus cum gece gelde görüm seni
senin saygını yerim ben ben ne yazdım yöntemin yada kullandıgın kod yada ekip team grup bunlar beni ilgilendirmiyor zaten spy yazsan da yazmasan da emeğine bişe dediğim yok kardeşim ama index üstü index yada edit üstü edit daha doğru olur edit yazıp spy yazma demek istediğim bu tamam mı kabus cum gece gelde görüm seni
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.