Mobil uygulama nasıl hacklenir?

Beyler artık millet web kodlamayı bırakıp mobile geçiyor. Ve mobil en az web kadar önemli bir sektör. Mobil uygulamaları nasıl hackleyebiliriz? Bunun hakkında hiçbir yazıya...

Beyler artık millet web kodlamayı bırakıp mobile geçiyor. Ve mobil en az web kadar önemli bir sektör. Mobil uygulamaları nasıl hackleyebiliriz? Bunun hakkında hiçbir yazıya rastlamadım. Ör. Java ile yazılmış web sürümü olmayan bir uygulama var. Online olarak oynama imkanı sunuyor. Bunda nasıl açık bulurum?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler artık millet web kodlamayı bırakıp mobile geçiyor. Ve mobil en az web kadar önemli bir sektör. Mobil uygulamaları nasıl hackleyebiliriz? Bunun hakkında hiçbir yazıya rastlamadım. Ör. Java ile yazılmış web sürümü olmayan bir uygulama var. Online olarak oynama imkanı sunuyor. Bunda nasıl açık bulurum?

Yardımcı olamayacagım şuan ama sunu eklemek icin yazıyorum;
Mobil Pc den çok daha yeni oldugu icin yazılım gelistirecekler mobile yonelsinler tavsiyemdir. Rakibiniz daha az ve rakipleriniz pc deki gibi cok sayıda dev sirket yok

Cogu mobil uygulama php tabanli panellerle yonetiliyor zaten webden kopamaz yani .

Uygulamayi kur gelen giden paketleri dinle web sitesinden acik bulmaya calis

132,599Konular
3,282,615Mesajlar
317,799Kullanıcılar
clean_searchSon Üye
Üst Alt