Gececilere Shell

Anarchosa

Bugün sözde shell hırsızı sanılıp, forumdan atılan arkadaşımız @βψƦ0lЗ$4 arkadaşımız yolladı bu shelli http://tikamgarhsamachar.com/wp-content/themes/tribes/sad.php güle güle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eline sağlık ben bundan sonra like atmıyorum shell konularına ya valla yanlışlıklar olabiliyor arada götü sağlama almak lazım.

Eline sağlık ben bundan sonra like atmıyorum shell konularına ya valla yanlışlıklar olabiliyor arada götü sağlama almak lazım.
Bende atmayacam. Suçsuz yere benim arkadaş uçtu gitti. Ne yorum atarım ne de like atarım. @Mectruy reis kusura bakma abi ama kurunun yanında yaş da yanmaya başladı. Ben shell çalarım o banlanan arkadaşım çalmaz. Onunda zaten ihtiyacı yok. Kendisiyle plan yapmıstık spy hackerz forumunda fiziksel hack konuları açacaktık birlikte. Herşey çöp oldu.

aga valla spyacademy de 100 küsür shell paylaşıldı hiçbirini açmadım adımız hırsıza falan çıkar uğraşamam gerek yok

aga valla spyacademy de 100 küsür shell paylaşıldı hiçbirini açmadım adımız hırsıza falan çıkar uğraşamam gerek yok
Shell paylaşımları yasaklanmalı bence.
Bende artık atmaycam, spyacademy şifresi vardı orda paylaşıyordum shelleri oranında şifresi değişmiş. Normal kategoride zaten paylaşmıyorum artık bu shelli de arkadaş istedi diye paylaşıverdim. Cidden bir kaç pic kuru su yuzunden suçsuz gunahsız adamlar yanıyor

Shell paylaşımları yasaklanmalı bence.
Bende artık atmaycam, spyacademy şifresi vardı orda paylaşıyordum shelleri oranında şifresi değişmiş. Normal kategoride zaten paylaşmıyorum artık bu shelli de arkadaş istedi diye paylaşıverdim. Cidden bir kaç pic kuru su yuzunden suçsuz gunahsız adamlar yanıyor
ben o piç kurularıdnan birini adım gibi biliyorumda neyse, mec abiyanlış varsa düzeltir benim rütbede "BİRİSİ" yüzünden üye olmuştuda düzeltildi.

ben o **Küfürbaz** kurularıdnan birini adım gibi biliyorumda neyse, mec abiyanlış varsa düzeltir benim rütbede "BİRİSİ" yüzünden üye olmuştuda düzeltildi.
He bitane yavsak yakalandı zaten hacknews "Hırsızlar Kasabaya İndi" adlı haberin yorumlarında mec abi yazdı bitanesinin nickini ama tek kişi değil bu kardeşim ya gruplar yada hepsi bireysel ama hepsi o cocugu

Bu olaylar SHT kurucumuz’un bayağı sinirlerini bozmuş durumda ve hırsızlardan birtane daha yakalarsa belasını sikeceğini belirtti

zaten o mec abinin söylediği kişi yüzünden kendi konuma yorum atamıyordum :d
Eğer bu forumda arkadaşım gibi 10 gün banlanması gereken biri varsa o da bi o ismi geçen şahıstır. İyilik yap denize at demişlerde biz resmen köpek balıklarını besliyoruz forumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,788Konular
3,271,355Mesajlar
316,185Kullanıcılar
lordlexor789Son Üye
Üst Alt