Dialer Hakkında Yardım Bilgili Kişiler Bakabilirmi ?

• Konuyu başlatan Rolesa
  • Başlangıç tarihi
R

Rolesa

Beyler Dialer bilen vardır Forumda konusunu aççağımda çok fazla Bilgim yok internettede öyle sağlam yerler yok 2-3 tane arkadaşıma sordum cevap bekliyorum o sırada burayada sorayım dedim

Dialer
Bilgisayarınıza bağlı bir fax modem varsa örnek alorak 900 lü yada yurtdışı telefonları aratarak telefon faturasının kabarmasına neden olan exploitlerdir . Phreaker ile uğraştığım dönemlerden dolayı telefon sistemlerini az çok bilirim ama dialeri tam anlıyamadım uğraşan varmı aranızda ?

S

Silinen üye 7909

Dialer dediğimiz muhabbet arama kimliğini aradığın kimliği sip sunucusuna gönderen bir yazılımdır. Şöyle düşün ben facebook ta konu paylaşmak istiyorum fakat bunu yeni yaptığım bir sistemle yapıyorum. o yaptığım sistemde FACEBOOK API si ile paylaşım yapıyor.

Dialer dediğimiz muhabbet bundan ibarettir.

R

Rolesa

Dialer dediğimiz muhabbet arama kimliğini aradığın kimliği sip sunucusuna gönderen bir yazılımdır. Şöyle düşün ben facebook ta konu paylaşmak istiyorum fakat bunu yeni yaptığım bir sistemle yapıyorum. o yaptığım sistemde FACEBOOK API si ile paylaşım yapıyor.

Dialer dediğimiz muhabbet bundan ibarettir.
Aga ya sen yanlış biliyon ya ben :) Kullanabiliyorum fax modemlerde bilirsin 2 port olur biri telefon biri internet kablosu bu sayede telefon hattından yurt dışı arama yapabiliyorum buda doğal olarak faturaya yansıyor ama nasıl çalıştığını genel olarak biliyorum
Start Line
Header Fields vs vs aktarımlarıda biliyorum ama bunlar hakkında daha fazla bilgisi olan birisi gelirse ordan öğrendiğim şeylerle çok güzel şeyler yapmayı düşünüyourum

Fig4.tif-500x100.png

S

Silinen üye 7909

Aga ya sen yanlış biliyon ya ben :) Kullanabiliyorum fax modemlerde bilirsin 2 port olur biri telefon biri internet kablosu bu sayede telefon hattından yurt dışı arama yapabiliyorum buda doğal olarak faturaya yansıyor ama nasıl çalıştığını genel olarak biliyorum
Start Line
Header Fields vs vs aktarımlarıda biliyorum ama bunlar hakkında daha fazla bilgisi olan birisi gelirse ordan öğrendiğim şeylerle çok güzel şeyler yapmayı düşünüyourum

Ekli dosyayı görüntüle 522

Yurtdışını arama işlemleri için boş vakit harcayarak portlarla uğraşma, Sana verilen portlar hatt aldığın sip sunucularından işleme alınır. Asterisk senin boyunu aşan bir yazılımdır dialer de biraz daha araştırman gereken birşey. VoIP firmalarından üyelik açarak istediğin ülkeyi istediğin numara ile arayabilirsin. Asterisk in ne ile bağlantı kurduğunu nasıl çalıştığını bir öğrenmen gerekiyor dostum ondan sonra daha mantıklı bir ilerleme alırsın.

Googleye dialer yazdığında ilk çıkan görüntü budur. Bilgini biraz daha geliştirip mantıklı sorular sorabilecek bir vaziyete geldiğinde sana daha kesin bir şekilde yardımcı olabilirim. :)

10-Best-Android-Dialer-Apps-In-2017.jpg

S

Silinen üye 7909

Yurtdışını arama işlemleri için boş vakit harcayarak portlarla uğraşma, Sana verilen portlar hatt aldığın sip sunucularından işleme alınır. Asterisk senin boyunu aşan bir yazılımdır dialer de biraz daha araştırman gereken birşey. VoIP firmalarından üyelik açarak istediğin ülkeyi istediğin numara ile arayabilirsin. Asterisk in ne ile bağlantı kurduğunu nasıl çalıştığını bir öğrenmen gerekiyor dostum ondan sonra daha mantıklı bir ilerleme alırsın.

Googleye dialer yazdığında ilk çıkan görüntü budur. Bilgini biraz daha geliştirip mantıklı sorular sorabilecek bir vaziyete geldiğinde sana daha kesin bir şekilde yardımcı olabilirim. :)

10-Best-Android-Dialer-Apps-In-2017.jpg

EĞER ASTERİSKİ kendi firman için kuracaksan dizin şifrelemeyi unutma çünkü asteriskler de açık var istediğin gibi girip çıkabiliyorsun.

R

Rolesa

Güzel Dostum Amacım Arama Yapıp konuşmak değil karşı tarafın faturasını kabartmak anlatamadım galiba :)

R

Rolesa

Ve Asteriks emin ol çok basit bir sistemdir :) Phreaker ile uğraştın galiba zamanında bilmen gerekir kolay olduğunu

S

Silinen üye 7909

Güzel Dostum Amacım Arama Yapıp konuşmak değil karşı tarafın faturasını kabartmak anlatamadım galiba :)
Onu yapabilmek için sana 2 yol veriyorum;
1-) sip bilglerini cracklemek ( SIP sunucusunu bile bulabildiğini zannetmiyorum )
2-) Onun portuna ulaşabilmek . ( Bu kadar mal bir insan olacağını zannet miyorum ).

Asterisk sana onun kimliği ile arama yapabilme ve fax gönderme imkanı sunar. Onun numarası ile arama yaptığın için bu onun TTNET teki sip faturasına kesilmez. Asterisk vb gibi sistemlerle onun faturasını kabartamazsın.

S

Silinen üye 7909

Seni Aşan konu nun ne anlamını geldiğini biliyormusun hocam :) Neyse Tamam saolasın Uzatmıyalım konuyu
Sana da tavsiyem madem bu kadar ilgilisin bu konuda, böyle saçma saçma işlerle uğraşacağına asteriskin tüm detaylarını ve kullanmasını öğren şuanda bir çok call center firması bu işerle ilgilenen elemanlar arıyor 5,10 yıllık paranı oradan kazanabilirsin

131,618Konular
3,269,787Mesajlar
315,608Kullanıcılar
wanid45607Son Üye
Üst Alt