Collector.today OWNED ULAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı Forum İçerisindesiniz Bu Neyin Davası Kardeşim Hem O Hack Yiyen Hack Yer Yazısından Seni Bir Güzel Ararlar RedHackcilere Neler Yapıldığını Az Çok Biliyorsun Azcık Yardımlaşma Sevgi Saygı Kardeşlik Dostluk İçinde Olmanız Gerekli Bunlara Göz Aldırmak Yerine Aynı Platforumda Kendinize Hasım Kesilmek Çok Saçma Olur Ondan Diyorum İki Tarafta Haksız.
Kardesim benim hakkimda yaptiklari haberi gormedinmi

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Anarchosa Ip adresin mal gibi acikta kapina dayandilarmi gorurum

7d0d06442e338cdd70852ac115d9affe.jpg

Ben alperi tanıyorsam toparlanır bence. Su testisi su yolunda kırılır, hacklenmek öneml birşey değil, mühim olan bundan gerekli dersleri çıkarmak.
yapılan haberde bence terbiyesizce başlık konulmuş burda empati nedir bilmeyen insanlar var aynıları onlara yapılsa üzüntü çekerler kimin ne üzüntüde olduğunu biliyorum mec başkan ondan habere bir el atarsan iyi olur

• Like
Tepkiler: sky
@Byb!r@ amk salağı adamlar senin adına zaten haber yollamıştı bizim görevimizde haber yapmak.
Bana atarlnacağına siktir git sana basanlara atarlan.
Biz adamların yolladığı haberi yayınlasaydık yarra yemiştin bidahada sanalda sağa sola tanımadığın adamlara artistlik yapma özellikle bana hiç yapma üstüne toprak atarım.

aq kendi içinizde kavga edeceğinize gidin diğer keçkır timlerine basın az akıllı olun aq

aga nasıl başarmışsan ebedi kaptırmışsın siteyi helal olsun IOWHIQOEHOQWIOEHWQEQWE

@torrent birdaha uyarı yok 1 ay ban yiyeceksin son uyarım.

@ByN4CHO haber sitesinde editörler yayınladığı bir haber Anarchosa ya danışılmalı.

@sky analı bacılı konuşanların niklerini bana yolla ben geçici uyarı bannedi atarım.

• Like
Tepkiler: sky
aklı başında insanlar yorumlarda kendini belli etmiş zaten. diğerlerine gülüp geçmek gerek çee iyi forumlar herkese

@torrent birdaha uyarı yok 1 ay ban yiyeceksin son uyarım.

@ByN4CHO haber sitesinde editörler yayınladığı bir haber Anarchosa ya danışılmalı.

@sky analı bacılı konuşanların niklerini bana yolla ben geçici uyarı bannedi atarım.
geçici ban ne aq ana kutsaldır at sınırsız banı farklı hesapla gelsin piç anaya sövmemeyi öğrensin sen büyüksün aq bu küçümsenecek bir hata değil.

yazık ya valla acınacak durumda çok kişi yeminlen ya biri sapık cinsellik yayınlar biri yazdığı yoruma üslubuna bakmaz terbiyesizlik adabsızlık uygular biri cinsel yönden dalga geçer bu nedir ya böyle arkadaşlar burası forum kerhane merkezi veya seks merkezi değil ondan yardımlaşmada olun bugün sevdikleriniz yarın 1 saat sonra dünyada olmayabilir herkesin kıymetini bilin yardımlaşın dost olun düşman olmayın küstahlık hainliğe göz yumdurtmayın ama nerde ya.

yazık ya valla acınacak durumda çok kişi yeminlen ya biri sapık cinsellik yayınlar biri yazdığı yoruma üslubuna bakmaz terbiyesizlik adabsızlık uygular biri cinsel yönden dalga geçer bu nedir ya böyle arkadaşlar burası forum kerhane merkezi veya seks merkezi değil ondan yardımlaşmada olun bugün sevdikleriniz yarın 1 saat sonra dünyada olmayabilir herkesin kıymetini bilin yardımlaşın dost olun düşman olmayın küstahlık hainliğe göz yumdurtmayın ama nerde ya.

Helal kardeşim her noktasına katılıyorum.

indexi kaldıracak bilgisi yoktur küfür felan etitm ama acıyorumda çocuğa rezil bir halde sitesinde index bayrak direği gibi girmiş kalkmıyor

Helal kardeşim her noktasına katılıyorum.
Sağol ama başkanım böyle gitmez Bir Anne Baba Dünyaya Kolay Gelmiyor İnsanlara böyle cinsel yönden küfür edenler forumdan temizlenirse cidden saygılı insanlar gelirse çok güzel olur bir eski spy ortamına bakıyorum bide şimdiye eskiden adabsızlık yoktu şaka vardı oda cinselsiz dalga geçilirdi ama şimdi seks forumuna döndürmüşler neyin nerde yapılcağını bilmeyen çok insanlara sesleniyorum ama Yazık ya Nasıl Anneye Sövebiliyorsunuz Kendinizi Koyun Onun Yerine Harbiden Çok Üzücü Birşey Siber Btkda Suçu Çok Büyük Ama Umursayan Kim Birini Bir İdam Etseler Bakın Bidaha Kim Kime Ana Avrat Edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,845Konular
3,283,645Mesajlar
318,086Kullanıcılar
Dicheys41Son Üye
Üst Alt