Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda özellikle Aralık ayı içerisinde YouTube'da sürekli ücretli olarak c2 anlık hilesi satanlar paylaşım yapıyorlar. İnternetin altını üstüne...

Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda özellikle Aralık ayı içerisinde YouTube'da sürekli ücretli olarak c2 anlık hilesi satanlar paylaşım yapıyorlar. İnternetin altını üstüne getirdim fakat bulamadım bu hileyi. Bu satıcılar dolandırıcı mı sizce? Ya da nereden buluyorlar bu hileyi fix yer yemez?
Örnek videolara bakabilirsiniz:
(1) c2 anlık - YouTube
Her gün en az 5-6 video paylaşıyorlar.
Teşekkürler iyi forumlar

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda özellikle Aralık ayı içerisinde YouTube'da sürekli ücretli olarak c2 anlık hilesi satanlar paylaşım yapıyorlar. İnternetin altını üstüne getirdim fakat bulamadım bu hileyi. Bu satıcılar dolandırıcı mı sizce? Ya da nereden buluyorlar bu hileyi fix yer yemez?
(1) c2 anlık - YouTube
Teşekkürler iyi forumlar
Bir Videoyu Fazla Paylaşıyorsa Trojan Atmaya Kısaca Yaymaya Çalışıyordur

GitHub a Bakabilirsin Gerçeği Genelde Orda Oluyor

(1) c2 anlık - YouTube
Teşekkürler iyi forumlar
Satın alıcaksanda sanal sunucu açıp oraya emulator kur oraya c2 indir. EN İYİSİ

131,997Konular
3,273,767Mesajlar
316,739Kullanıcılar
methcelik23Son Üye
Üst Alt