Ebru Şallı Skinny Jeans - Eğitim Seti Ücretsiz

Konu Özeti

Ebru Şallı'nın Skinny Jeans eğitim seti, zayıflamak ve vücudunu şekillendirmek isteyen kadınlara yönelik bir DVD programıdır. Evde bilgisayar başında oturanlar için önerilen bu setin, bir ayda 100 kilo verdirdiği iddia edilmektedir. İçerik, kilo verme ve vücut düzgünleştirme egzersizlerini kapsamaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öncelikle Merhaba Değerli SpyHackerz Üyeleri
Zayıflamak, kilo vermek ve vücudunu daha düzgün bir hale getirmek isteyen
bayanlara yönelik Verileri içeren bir DVD eğitimidir.

eğer sürekli evde ve bilgisayar başında oturan asosyalist 466 kilo birisiyseniz, kesinlikle kullanmanızı öneririm. sadece 1 ay'da 100 kilo verildiği söyleniyor.

Tıkla İndir Yandex

🔒 Bu içeriği görmek için giriş yapın

• B Byb!r@
yok be kim ince abi ben diyomki herkez faydalanabilir :)
bugün bir adam migrosta prezer. Aldı adam da yaşını başını almış bişey demedik tam çıktı baktım kadının arkalarına baka baka yürüyo kadın da rahatsız oldu ve bir kahramannn oooo Asosyal bir kahraman Xd tuttum adama bir kafayı çaktım adamın fereştahı kaydı amq çee kadın teşekkür etti :) günün kahramanıyım len xd

bugün bir adam migrosta prezer. Aldı adam da yaşını başını almış bişey demedik tam çıktı baktım kadının arkalarına baka baka yürüyo kadın da rahatsız oldu ve bir kahramannn oooo Asosyal bir kahraman Xd tuttum adama bir kafayı çaktım adamın fereştahı kaydı amq çee kadın teşekkür etti :) günün kahramanıyım len xd

hayal gücünü sevdim böyle devam etme.

• R Rolesa
ne gerek var buna ban yemezdin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,768Konular
3,290,470Mesajlar
324,532Kullanıcılar
ducky.layneSon Üye
Üst Alt