Teşşekür Ederiz Dostum <3Eline Sağlık Güzel İş Çıkardınız![]()
Rica Ederizİyi iş, Teşekkürler
adam ya
<3adam ya
6+6
Hesapta e-posta, telefon doğrulaması olduğu zaman (genelde oluyor) şifre kullanıcı adını girsek bile farklı ipden olduğu için doğrulama istiyor. Buna yapabileceğimiz bi şey var mı?
düşen hesabın ip adresinden ülkeyi bulacaksın o ülkeye güzel bir vpn ile bağlanırsan sorun çözülürHesapta e-posta, telefon doğrulaması olduğu zaman (genelde oluyor) şifre kullanıcı adını girsek bile farklı ipden olduğu için doğrulama istiyor. Buna yapabileceğimiz bi şey var mı?
Teşşekür Ederiz <3eline sağlık 10 numara olmuş.
Ha Ben Soruyu Yanlış Okumuşum VPN İle hangi ülkeyse bağlan Şüpheye Felan Düşmez GirersinHesapta e-posta, telefon doğrulaması olduğu zaman (genelde oluyor) şifre kullanıcı adını girsek bile farklı ipden olduğu için doğrulama istiyor. Buna yapabileceğimiz bi şey var mı?
Tamamdır teşekkürlerdüşen hesabın ip adresinden ülkeyi bulacaksın o ülkeye güzel bir vpn ile bağlanırsan sorun çözülür
eyw
Farkli ip ile alakasi yok mgp25 apisi eski hesaplari dogrulama düsürüyor bu yuzden yeni hesap kullan.Hesapta e-posta, telefon doğrulaması olduğu zaman (genelde oluyor) şifre kullanıcı adını girsek bile farklı ipden olduğu için doğrulama istiyor. Buna yapabileceğimiz bi şey var mı?
Nasıl yani yeni hesaplarda mı doğrulama istemiyor kusura bakmayın yeniyim daha bu işlerde pek anlamıyorumFarkli ip ile alakasi yok mgp25 apisi eski hesaplari dogrulama düsürüyor bu yuzden yeni hesap kullan.
Bakalim
Evet yeni hesap kullan.Nasıl yani yeni hesaplarda mı doğrulama istemiyor kusura bakmayın yeniyim daha bu işlerde pek anlamıyorum
asd