Şizofren yani benim hakkımda (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
S

Silinen üye 7909

Kafan mı iyi ? Adam basayım sileyim demiş bende silme index at dedim zarar verme dedim. Şaka yoluyla yapılacak bir şeydi. Ayrıca orada grup kurup benimle uğraşmanız benden nasıl çekindiğinizi gösteriyor @MKA7 @Mectruy olayın farkında değil misin hala ?
Oğlum senden ne çekinicem gerizekalı insan ? Sen kimsin aq hangi insan şaka uğruna index attırıp tüm dataları çektirir ve sonrada heryerine 5,6 tane shell yerleştirir.


ALTTAKİ YAZDIĞIMI ANLATMAYACAKTIM AMA SENİN SUYUN FAZLA ISINDI BUNUDA ANLATAYIM BAKALIM ;

BU YAZDIĞIM İÇİN BELKİ BENİ KOSWOG ARKADAŞLIKTAN SİLECEK AMA BÖYLE GEREKSİZ BİR İNSAN İÇİN BENİ SİLME GEREKSİNİMİNE GİRERSE ÇOKTA UMURSAMAM AÇIKCASI.

SEN KOSWOG'U ARADIĞIN GECE SAAT 22,23 SULARI, BEN KOSWOG İLE İCQ DEN MİKROFONLU KONUŞUYORDUM. SEN ARADIĞIN VAKİTTE DE KOSWOG MİKROFONU KAPATMAYI UNUTTU. VE BAŞTAN AŞŞAĞI SÖYLENEN HERŞEYİ DUYDUM . SANA BENİ SORDUĞUNDA BENİM HAKKIMDA GEREKSİZİN TEKİ DEMEN, SANAL SOYTARISI DEMEN, HATTA VE HATTA BENİ TANIMADIĞIN HALDE SÖVÜP SAYDIN. BUNLARI KÖŞEYE KOYUYORUM. HATTA SENİN PARA İLE YAZILIM ALIP SONRA ONU PAYLAŞTIĞINI DUYDUM, KENDİNİ WAREZİN KRALI OLARAK ADLANDIRDIĞINI DUYDUM, SPYHACKERZ DENEN PLATFORMU MEC İLE KURDUĞUNU SÖYLEDİĞİİNİ DUYDUM. HATTA SPYHACKERZ.COM U SPYHACKERZ YAPAN KİŞİNİN SEN OLDUĞUNU DUYDUM.HATTA ALFA SHELLİNİ ŞUANDA BU FORUMDA BENDEN BAŞKA CRACKLEYENİ GÖRMEDİĞİM HALDE MKA SHELL YAPMIYOR ORDAN BURRDAN ALIP EDİT ÇAKIYOR DEDİĞİNİ BİLE DUYDUM. BUNLARDAN SONRA SENİ FORUMDA BİR GÜZEL GÖMDÜM

YANİ O GECE BENİ TANIMADIĞIN HALDE NASIL BİR YAKLAŞIMIM OLDUĞUNU BİLMEDİĞİN HALDE BENİ GÖMMEYE ÇALIŞTIN, KENDİNİDE ÖVMEYE ÇALIŞTIN. NEDEN BU KADAR KARAKTERSİZSİN Kİ SEN ? FORUMDA SANA KAYDIĞIM KONUDAN SONRA BANA SKYPEDEN YAZIP KARDEŞİM AYAĞINA YATTIN Kİ SENİ HALA HALA HATIRLAMIYORUM AQ. ONUN ÜSTÜNE SANA KUR YAPTIM NE KADAR SALAK OLDUĞUNU GÖRDÜM SADECE :) BEN İNSANLARA TEK SKYPE YAZISI ÜZERİNDEN GÜVENEMİYORUM KARDEŞİM TANIYABİLMEK İÇİN 4,5 KERE KUR RYAPMAM GEREKİYOR SEN DAHA 1 DE YANDIN AQ.


HEH ŞİMDİ BUNLARI BANA KOSWOG SÖYLEDİ SANIYORSUN YANLIŞ KOSWOGUN HABERİ BİLE YOKTU AQ MİKİ KAPATTIĞINI ZANNEDİP KAPATAMAMIŞTI. SANA BNDAN SONRA İYİ GÜNLER R
 
A

Anarchosa

eger bu dedikleri dogruysa sizofren söylediklerimi geri alıyorum tam bi yvşak çıktın
Abi ben iblis değilim niye boşu boşuna elalemi karalamaya çalışayım ki zaten <3
Bu yazdığın şeye tamamen katılıyorum çeeçeeçee
 
N

Nobody

olum olan koswog a oldu lan yazık
 
N

Nobody

benim anlamadığım koswog niye gidiyor qğpleiwaşskodfpoşewsdlxçc
kanka sen onu anlamamışsın sadece ben hiçbişe anlamadım aq 4 5 tane face için birbirlerini yiyolar galiba
 

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
koswog cesareti olmadığı için banlattı kendisini maalesef. ne şiş yansın ne kebab mantığı doğru değil.
 
A

Anarchosa

koswog cesareti olmadığı için banlattı kendisini maalesef. ne şiş yansın ne kebab mantığı doğru değil.
Abi o söz "Hem ayranım dökülmesin hem g*tüm sikilmesin" değik miydi ya :D çee
 
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top