Merhaba dostlar, Android bir proje üzerinde çalışıyoruz. Dizi botuna ihtiyacımız var. Nette bulduklarım ücretli, uygun fiyatlı olanların da satışı durdurulmuş. Arşivinde olan yada bulabilecek olan bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim
Merhaba dostlar, Android bir proje üzerinde çalışıyoruz. Dizi botuna ihtiyacımız var. Nette bulduklarım ücretli, uygun fiyatlı olanların da satışı durdurulmuş. Arşivinde olan...
Hocam mobilden dizi izlemek için bir uygulama yaptık. Script ve program hazır fakat tek tek elle bölümleri yüklemek imkansız gibi birşey. Bu yüzden bota ihtiyacımız varHocam bu dizi botu ne oluyor ?
Kolay gelsin umarım başarırsınızHocam mobilden dizi izlemek için bir uygulama yaptık. Script ve program hazır fakat tek tek elle bölümleri yüklemek imkansız gibi birşey. Bu yüzden bota ihtiyacımız var
Wordpress e uygun bir bot bulursam çalışacağını düşünüyorum. Yanılıyor muyum?benim bildiğim botlar scriptlere göre yazılıyor?
https://yadi.sk/d/7K0q7iFl3PSGBA böyle bir şey var ama ne kadar işe yarar bilmiyorumWordpress e uygun bir bot bulursam çalışacağını düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
Bu film botu dostum, gene de sağolböyle bir şey var ama ne kadar işe yarar bilmiyorum
Bu film botu dostum, gene de sağol
Teşekkür ederim dostum bilgilendirme içinDostum wordpress botu çalışacak diye bir şey yok yok post metodu ile çalışıyor wordpress botları yani scriptine özel yazdırman gerek PHP'ci biri halledebilir kolaylıkla başarılar.