OM lira platformundan 75TL airdrop kazanmak

Om Lira adında bir platform kuruluyor, token olarak dağıtım ve satım aşamasında bulunuyor. Vereceğim linkten girip istenenleri yapanlar 1 ocaktan sonra hesaplarına yansıyan tokenleri alacaklar. Sistem nasıl işleyecek? Biliyorsun Yemeksepeti bu yemek işinde bir tekel GetirYemek bu tekeli kırmak amaçlı ortaya çıksa da ilk başta verilen indirimler sonrası aynı yapı. Om lira işte tam buradan hareketle çıkıyor. Komisyon oranları çok yüksek ve küçük işletmelerin kurye masraflarını karşılaması bile problem. Om lira bir kripto değer olacağı için kendi değeri olacak ve değer kazandığında komisyon artışına ya da pahalılaşmaya gerek kalmadan alım satım yapılabilecek. Dahası siz de bu tokenleri alıp satarak k@r yapabilirsiniz. Transfer ücreti olmayacak daha sonraları kart ve cüzdan uygulaması çıkması planlanıyor. Girin istenenleri yapın telefonu doğrulayın. Trust Wallet ETH cüzdan adresinizi siteye girin. Om lirayı token ekle kısmında contract adresini Google da aratıp Trust Wallet cüzdanınıza ekleyin ve arkanıza yaslanın. https://omlira.com/airdrop.html#7af63df3 referans linki

kanka kaç om lira veriyorlardı ve kaç tl om lira? he bide ne zaman çekebilicez bana da sms geldi üyeliğim vardı

131,462Konular
3,268,384Mesajlar
315,206Kullanıcılar
lotis27806Son Üye
Üst Alt