Başka Forumlarin Konumu Calmalarindan Yada Forumun Konuları Çalması dan Bıktım

Şimdi şöyle birşey akşam biri bana instgram kapattirmak istiyorum diye işte nerden gördün diyorum koswog diyor lan ora nere amk neyse çocuka linki at dedim artık çalan çocuk...

Şimdi şöyle birşey akşam biri bana instgram kapattirmak istiyorum diye işte nerden gördün diyorum koswog diyor lan ora nere amk neyse çocuka linki at dedim artık çalan çocuk neyin kafasına göre çalmışsa gifimide çalmış çocuk :)
artık spyda paylaşılan bir konuyu çalıyorsunuz çalmaya da devam ediyorsunuz umarım bırakırsınız :)

IMG_20201230_095206.jpg

Hmm koswog bayadır olan bir forum biliyorum konuların bayası gidiebiliyor başka yerlere ama elden bişey gelmiyor .Paralı yapınca herşey paraya bindi oluyor Açsana heryerden çaldı diyor

Şimdi şöyle birşey akşam biri bana instgram kapattirmak istiyorum diye işte nerden gördün diyorum koswog diyor lan ora nere amk neyse çocuka linki at dedim artık çalan çocuk neyin kafasına göre çalmışsa gifimide çalmış çocuk :)
artık spyda paylaşılan bir konuyu çalıyorsunuz çalmaya da devam ediyorsunuz umarım bırakırsınız :)

Ekli dosyayı görüntüle 12215
Gifi bile çalmış adam axsçldiaösiişa

131,900Konular
3,272,410Mesajlar
316,498Kullanıcılar
tvxdevSon Üye
Üst Alt