Fh2 ve asakir lameri :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu By_Umut denen gavatın tüm sitelerine index bastık bütün bilgileri elimde mevcut a dan z ye kadar ulan çoluk çocuk babası adam hala buralarda ne sikşm yer aq neyse Neriman’a selam tesisata devam anlayan anlar vesselam

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
  • Like
Tepkiler: sky
Ön yargı değil ben gördüğümü söylüyorum :) Bu arkadaşın sorunları var, son yediği darbelerden sonra hastalanmış ve yataklara düşmüş. Dost kazığı acı oluyor, etkilerini atlatamamis önüne gelene sovme eyleminde bulunuyor. Evet an itibariyle norslar çarpık ilişkisinin içine düştüm kurtarın beni aq fksvdkwgdkhwd bu arkadaşımız burda havalı görünmeye çalışmaya devam etsin. Açtığı gruplarla egosunu kasinca giderler belki.

Ön yargı değil ben gördüğümü söylüyorum :) Bu arkadaşın sorunları var, son yediği darbelerden sonra hastalanmış ve yataklara düşmüş. Dost kazığı acı oluyor, etkilerini atlatamamis önüne gelene sovme eyleminde bulunuyor. Evet an itibariyle norslar çarpık ilişkisinin içine düştüm kurtarın beni aq fksvdkwgdkhwd bu arkadaşımız burda havalı görünmeye çalışmaya devam etsin. Açtığı gruplarla egosunu kasinca giderler belki.
Bos yapma buldog Marowit

tanımadan böyle konuşman çok saçma olmuş. Şuan çok havalısın devam et böyle
gördüğümü söylüyorum derken??
neyi görüyorsun kardeşim adını ilk defa görüyorum chatimiz bile olmadı neyin görmesi bu?

norslar da çıkarmış sadece ben degil kirito1337 ninjacr3 de norslardaydı onlara bişey demez tabi bizim havalı cool marowit abemizz

tanımadan böyle konuşman çok saçma olmuş. Şuan çok havalısın devam et böyle
gördüğümü söylüyorum derken??
neyi görüyorsun kardeşim adını ilk defa görüyorum chatimiz bile olmadı neyin görmesi bu?
Beni bu forumda az çok tanıyan kişi ne sektörde bir çalışmam ne bir icraatim olmadığını bilir :D Forumda ne kadar taşak biri olduğumu da bilen bilir 1 kişiye bile marowit ismiyle havalı gözükmeye çalışmak beni büyük bir yere getirmez. Hepinizi tanıyorum :D Kimseyle bir derdim yok, norsları sevmediğim doğrudur kafamız aynı değil ama demek istediğim norslara çıkan kişilerin arasında tuhaf olaylar döndüğünü çarpık ilişkiler olduğunu söyledim :D Sende üzerine küfür ettin, biraz sakinles :D neye alındin anlamadım

Beyler hepiniz sevdiğim adamlarsınız yaşınız kaç olmuş hala kavga ediyorsunuz bunu size hiç yakıştıramıyorum.

Beyler hepiniz sevdiğim adamlarsınız yaşınız kaç olmuş hala kavga ediyorsunuz bunu size hiç yakıştıramıyorum.
yav kardeşim öyle diyosunda her hafta en az 3 kişi skypeden veya buradan pmden umut ağabeyini sattın, umut apini bıraktın ,ewo-kürt, pkklı umut apini yala vs konuşuyor insanında bir sabrı var bu ilk değil.

adam falan olum kaç kere uyaricam seni
Seni her gördüğümde yaptığın bu foto geliyor aklıma çee

T1CR4o.jpg

yav kardeşim öyle diyosunda her hafta en az 3 kişi skypeden veya buradan pmden umut ağabeyini sattın, umut apini bıraktın ,ewo-kürt, pkklı umut apini yala vs konuşuyor insanında bir sabrı var bu ilk değil.
Yahu biremin sen kimseye cevap vermek zorunda değilsin ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,957Konular
3,284,366Mesajlar
318,242Kullanıcılar
kara ejderSon Üye
Üst Alt