reisler yardımcı olursanız severim bu konuda

Ben 20 yaşındayım pandemiden dolayı çalıştığım yer kapandı öğrenciyim evden kendi emeğimle çalışarak para kazanmak istiyorum. bilgisayar üzerinden çalışacam 7/24 vaktim var bir...

Ben 20 yaşındayım pandemiden dolayı çalıştığım yer kapandı öğrenciyim evden kendi emeğimle çalışarak para kazanmak istiyorum.
bilgisayar üzerinden çalışacam 7/24 vaktim var bir şeyler önerirseniz sevinirim .

Site açıp adsense reklamlarından ve özel reklamlardan para kazanabilirsin ama çok fazla olmasa da biraz bütçe ve sabır gerekiyor.

Kardeşimden 6 yaş büyük ve benzer durumdayım, elimizde net bir mesleğimiz de yok. Hesap açma, kasma vs maliyet olmadan girilecek bir şeyler olsa da yapabilsek keşke

hocam checker falan onları yapmasını bilmiyorum 1 2 aydır arıyorum eğitim videoları bulamadım o iş zor

anladım usta ya bende önceden checker ile buluyodum 10k falan satıyordum ondan bahsediyosan fixlendi artık benim yöntemim.
sen instagram vurma derken biraz açıklar mısın ? bizde yolumuzu bulak :D

anladım usta ya bende önceden checker ile buluyodum 10k falan satıyordum ondan bahsediyosan fixlendi artık benim yöntemim.
sen instagram vurma derken biraz açıklar mısın ? bizde yolumuzu bulak :D
Phishing kardeşim oltalama telif hakkı veya mavi tik kazandınız gibi vs güzel bi taslakla kullanıcılara yolluyorsun düşüyorlar. Ben mail kullanıyorum genelde dm ile yollarlar whatsapp basanda var. Tabi önce bir site kurman gerekir forumda telif yada mavi tik scleri mevcut göz gezdirirsen anlarsın bir sorun olursa pmden yaz detaylıca yardımcı olurum.

İnstagramda boşta olan bir çok projelik kullanıcı adı var aklına geldikçe al r10 da rahat satarsın

131,756Konular
3,271,064Mesajlar
316,102Kullanıcılar
forzaxdSon Üye
Üst Alt