Selamun Aleyküm Beyler Bayanlar.Artık İçime Kusturan şu pis şeyi konuşacağım siz asıl hack ortamına çok battı diyenler var hack ortamı aslında whatsapp ortamından kat kat iyi orda birine bir mizah şaka yap genelde direk ana avrad kaydırıp grubtan atıyor bu ortamda böyle değil 2 sanal gibi adamlar veya grub seninse sen onu atıyorsun veya şakasına aile sövüyoruz diye geçiniyolar nasıl bir veletler anlamıyorum 2 buçuk ay kadar önce bursada birtanesini bir yakaladım benim noyu alıp millete dağıtmış bir akrabasımı ne varmış tabi bursaya gelcem adres ver felan diyor bana büyükşehir belediyesinin orda buluştuk bunu bir haşat ettim 16 yaşında çıktı çocuk şok oldu ambulans geldi zaten direk burnu kanadı pek vurmadım 3 yaş vardı aramızda gittik ondan sonra ne oldu bilmiyorum heleki şu kızlar gelecekteki kızların çoğu anne olunca cennet ayaklarının altında olmayacağına eminim.ki inşallah olmaz.
Önüne gelen Allaha kitaba sövüyor bir dine inanmak zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın wp grublarında insta hackleyen kral oluyor herkes g.tüne yapışıyor bana öğret abi falan felan @Joggar diye biri vardı belki tanırsınız geçen onu gördüm wpde mert türkoğlu diye sahte bir numarayla geziyor millete atıp tutuyolar 16 yaşında çoluk çocuk neye güveniyolar hiç bilmiyorum eskşiden burda alparslanla darkneet.com konuları vardı diye biliyorum çok kavga ediyolardı o aralar şöyle diyim ya sanalı bırakın wpye geçmeyin hack ortamında kalın o kadar pis bir ortamki adama bir öneri var hayırdır sen benimi kesiyon felan ana avrat daldırıyor geçen bende birine daldırdım durduk yerde sesimi bir duydu a.k g.v.tı grubtan ayrılıyor genelde hiçkimseye vermem sesimi; wp ortamını kimseye önermiyorum 300 k hesap çalan birini Gözünde Allah görüyolar nasıl bir dinsiz uslubsuzluk hiç düşünemiyorum neyse bunu yazıp içimi dökmem gerekti.
Önüne gelen Allaha kitaba sövüyor bir dine inanmak zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın wp grublarında insta hackleyen kral oluyor herkes g.tüne yapışıyor bana öğret abi falan felan @Joggar diye biri vardı belki tanırsınız geçen onu gördüm wpde mert türkoğlu diye sahte bir numarayla geziyor millete atıp tutuyolar 16 yaşında çoluk çocuk neye güveniyolar hiç bilmiyorum eskşiden burda alparslanla darkneet.com konuları vardı diye biliyorum çok kavga ediyolardı o aralar şöyle diyim ya sanalı bırakın wpye geçmeyin hack ortamında kalın o kadar pis bir ortamki adama bir öneri var hayırdır sen benimi kesiyon felan ana avrat daldırıyor geçen bende birine daldırdım durduk yerde sesimi bir duydu a.k g.v.tı grubtan ayrılıyor genelde hiçkimseye vermem sesimi; wp ortamını kimseye önermiyorum 300 k hesap çalan birini Gözünde Allah görüyolar nasıl bir dinsiz uslubsuzluk hiç düşünemiyorum neyse bunu yazıp içimi dökmem gerekti.
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl