Gmail satarak para kazan tanesi 2TL

DIKKAT - Üyenin satışları şüpheli bulunduğu için kendisi banlandı ve konusu kitlendi Bu telegram botuyla gmail satarak para kazanabilirsiniz ödeme alt limit 25 TL papara...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DIKKAT - Üyenin satışları şüpheli bulunduğu için kendisi banlandı ve konusu kitlendi

Bu telegram botuyla gmail satarak para kazanabilirsiniz ödeme alt limit 25 TL papara ininal banka havale mevcut

Refli refsiz olarak paylaşıyorum refli girerseniz daha çok kazanırsınız size kalmış

Ödeme kanıtı 👇

Ekli dosyalar

• IMG_20210101_194821.jpg
    IMG_20210101_194821.jpg
    66.4 KB · Görüntüleme: 79
Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu telegram botuyla gmail satarak para kazanabilirsiniz ödeme alt limit 25 TL papara ininal banka havale mevcut

Refli refsiz olarak paylaşıyorum refli girerseniz daha çok kazanırsınız size kalmış

Ödeme kanıtı 👇
Dostum Hıc Telegram Kullanmadım Bana bıraz daha detaylı anlatırmısın ?

Dostum nasıl Gmail saticagiz

Ödeme kanıtı 👇
Buradan sonra ne yapicam gönder falan yazıyor ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-01-01-21-01-56-470_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2021-01-01-21-01-56-470_org.telegram.messenger.jpg
    453.9 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2021-01-01-21-03-07-294_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2021-01-01-21-03-07-294_org.telegram.messenger.jpg
    444.6 KB · Görüntüleme: 43
aga sen o 80 lirayı bir tane youtube kanalından almışsın yeme bizi reklamını mı yapıyon napıyon anlamadım. boşuna uğraştırmıyorsundur umarım

video linki :

• Like
Tepkiler: ceo
Yanlış anlaşılmasın ama şunu söylemek istiyorum ekran görüntüleri YouTube'dan alınmış arkadaş da atmış zaten o videoyu onun dışında aklıma konuyu okur okumaz gelen ilk şey şu ki bu bot alıyor mail ve şifreleri 25tl'ye gelince engelliyor muhtemelen telegram'daki çoğu referans botu bu şekilde çalışır olayın içinde olduğum için söylüyorum tuzak gibi geldi ama hayırlısı.

Yanlış anlaşılmasın ama şunu söylemek istiyorum ekran görüntüleri YouTube'dan alınmış arkadaş da atmış zaten o videoyu onun dışında aklıma konuyu okur okumaz gelen ilk şey şu ki bu bot alıyor mail ve şifreleri 25tl'ye gelince engelliyor muhtemelen telegram'daki çoğu referans botu bu şekilde çalışır olayın içinde olduğum için söylüyorum tuzak gibi geldi ama hayırlısı.
hocam youtubedaki arkadaş güvenilir gerçekten

kanka bu yalan bide youtube hesabıda yalan söylüyo o adama güvenmeyin.
birde bildiğin güzel alıcı varmı @MrSynox 80 kurus olur 90 kurus olur söylersen çok seviniirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,886Konular
3,272,312Mesajlar
316,479Kullanıcılar
MehmetyecmlSon Üye
Üst Alt