arkadaşlar sitede yeniyim.başlangıç adına aktif acoount veya iş gören bişeyler isterim.yapın bi kıyak

özelden bekliyorum ganimetleri.
arkadaşlar sitede yeniyim.başlangıç adına aktif acoount veya iş gören bişeyler isterim.yapın bi kıyak;););)özelden bekliyorum ganimetleri.
Estağfurullah Kardeşim öyle bir niyetim yok sadece emek veripte emeğinin karşılığını alamayan insanlar ve bir yandanda gelip direk isteyen insanlara hitaben konuştum kimseye tesvik atmam pislik atmam sadece bir açıklama özedi yazdım kalbini kırdıysam kusura bakmaeyvallah kardeş.dilenci de yaptın bizi.helal sana.
forumda ne istiyorsun arat bulursun illa.aslında hata benim direk bodoslama account istemeyecektim hatamı anladım eyvallah.accountları nasıl ve hangi programlarla yaptığınızı sorsam veya o programları istesem daha münasip olurdu diye düşünüyorum.yeniyim sıfırdan başlayacam.bi method veya yöntem yani yönlendirilmek istiyorum.
ayıp ettin kardeşim sıkıntı yok.neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın.okadar işin arasında benle uğraşmayın boşverin gitsin çabalayıp öğrenirim bişekilde.kolay gelsin kardeşlerim.