beyler eşantiyon isterim.

arkadaşlar sitede yeniyim.başlangıç adına aktif acoount veya iş gören bişeyler isterim.yapın bi kıyak;););)özelden bekliyorum ganimetleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sitede yeniyim.başlangıç adına aktif acoount veya iş gören bişeyler isterim.yapın bi kıyak;););)özelden bekliyorum ganimetleri.

burası eşantiyon isteme yeri değil tanışma bölümü bunu uyarmak kesinlikle bana düşmez ama içimde tutupta forumda herkesin kafasına göre takılıp forumun bozulmasını istemediğim için diyorum böyle konuları off topice açarsan iyi olur yanlış anlama ezme büzme gibi bir durumum yok yapmamda sadece emek veremeyenlerin almadığı şeyleri dilencilik gibi bir anda istemek alamayanlar için zoruma gidiyor. Gerisi @Mectruy dahada bişey demek düşmez bu konu adına bana

puhaha helal len sana özgüvenin iyi. Ama bycakal'ın dediklerine hak vermen lazım, içeriğe katkı yaparsan fayda sağlarsan bu dediklerini bulursun.

estağfurullah aslında sende haklısın uğraşmadan emek vermeden sahip olmak tabikide biraz ayıp oluyor.sıkıntı yok kardeşim canın sağolsun.eyvallah.

aslında hata benim direk bodoslama account istemeyecektim hatamı anladım eyvallah.accountları nasıl ve hangi programlarla yaptığınızı sorsam veya o programları istesem daha münasip olurdu diye düşünüyorum.yeniyim sıfırdan başlayacam.bi method veya yöntem yani yönlendirilmek istiyorum.

aslında hata benim direk bodoslama account istemeyecektim hatamı anladım eyvallah.accountları nasıl ve hangi programlarla yaptığınızı sorsam veya o programları istesem daha münasip olurdu diye düşünüyorum.yeniyim sıfırdan başlayacam.bi method veya yöntem yani yönlendirilmek istiyorum.
forumda ne istiyorsun arat bulursun illa.

neyse kafanızı şişirdim kusura bakmayın.okadar işin arasında benle uğraşmayın boşverin gitsin çabalayıp öğrenirim bişekilde.kolay gelsin kardeşlerim.

Hoşgeldin bro, hızlı çocuksun çee
Account düşürmenin binlerce taktiği var diyebilirim, tamamen senin hayal gücüne bağlı.
Diyorsan ben uğraşamam ama çok hesap isterim, Combolist bul Sentry MBA programı ile dal veya brute yöntemi ile düşürmeye çalış.
Diyorsan ben uğraşırım böyle afilli uzun süreli hesap isterim, Sosyal Mühendislik yöntemi ile hedef kişiden hesabını al sneaky:

Daha da düşün illa ki aklına bir şey gelir, söylersin yardımcı olurlar zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,662Konular
3,270,176Mesajlar
315,716Kullanıcılar
Tomercu100Son Üye
Üst Alt