Bilgili arkadaşlar içeri

• Konuyu başlatan Anarchosa
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anarchosa

Beyler, security,güncel zaafiyetler,web hacking ve kendi kodladığım programlarımın konularını makale şeklinde paylaşabileceğim bir web site oluşturmayı düşünüyorum.

Asp.NET ile kendi websitemi yazmayı düşündüm fakat güvenliğini sağlayamacağımdan ve kod yazmak için yeterli zaman bulamayacağımdan wordpress kullanacağım.

Bu konuyu reklam yapmak için açmadım. Yardım için açtım.

Uygun fiyata hosting ve domain gerekicek. Lütfen .xyz .ga .biz .gen gibi domainler önermeyin.
Domain ve hosting 3 aylık veya yıllık olarak alınacak ama uygun fiyata ve güvenli bir hosting firması bulmam gerek.

Bilgililer yardımcı olabilirse mutlu olurum.
@TolanK1 abi bu konularda bilgilisin sanada bi danışayım. Çünkü halen siteyi açma, açmama konusunda kararsızım.

Rating - 0%
Bu aradaki Admin ve Yönetici arkadaşlar bu yazdıklarım Türkiye'nin hacking durumunun genel durumudur. Sakın yanlış anlaşılmasın. Forum ile alıp veremediğim hiçbir şey yok. Söylediklerim kasıtlı bir durum değildir. Sadece acı bir gerçektir.
Benden sana tavsiye bildiğin bir şey varsa güvenebileceğin aileden veya çok iyi tanıdığın akrabadan birine öğret ama öğreteceğin kişi Hak ve Haram yemeyi kabullenmeyecek biri olsun. Bunu unutma! Bizim insanlara bir şey öğretilmez. Forum ya da site açmayı boşver. Bu arada bir de gelmişsin buradan veya herhangi bir hack forumundan güvenilir bir şey istiyorsun. Burada olanın işi de gücü de bellidir. Yani "Hacklemek/İstismar" etmek üzerinedir ve sende kalkmış gelmişsin güvenlik istiyorsun. Kısacası tuhafsın. Hack işiyle uğraşmayalı yıllar oldu. Gittim, geldim. Türkiye halen "SQL/LFI/RFI" bilmem "RIFKI" yok "SEDAT" gibi açıklarla uğraşıyor. Bu ne demek biliyor musun? Bu demektir ki; Türkiye'de aktif bir paylaşım ortamı yok. Şuan Türkiye'de ayakta olan hiçbir hack forumu öğretmeye dayalı değil sadece insanların zamanını boşa vakit geçirmelerine sebep vererek insanları sitede aktif tutup, para kazanmak üzerinedir.

B

BlackDewil

güvenliğini niye sağlayamayasın olm. sen yazmaya niyetlen ben güvenliğinde yardımcı olurum sana

A

Anarchosa

güvenliğini niye sağlayamayasın olm. sen yazmaya niyetlen ben güvenliğinde yardımcı olurum sana
aha boss geldi çee
abi ondan demedim güvenlik sağlamak için aynı şekilde benden çok çok daha iyi asp.net bilmesi gerekiyor.
mesela ben siteye bir özellik eklemek için bi kod yazdım.
özellik çalışıyor diyelim ama özelliğin çok açığı var, millet bypass edip girebiliyor
detaylı kodlama yeteneğim yok

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
aha boss geldi çee
abi ondan demedim güvenlik sağlamak için aynı şekilde benden çok çok daha iyi asp.net bilmesi gerekiyor.
mesela ben siteye bir özellik eklemek için bi kod yazdım.
özellik çalışıyor diyelim ama özelliğin çok açığı var, millet bypass edip girebiliyor
detaylı kodlama yeteneğim yok

Yav biz ne güne varız gözünü seveyim, html css tasarımını ben yaparım tamamen php'yi içine gömer @BlackDewil tamamdır mis gibi script kimse dokunamaz çee

A

Anarchosa

Bu aradaki Admin ve Yönetici arkadaşlar bu yazdıklarım Türkiye'nin hacking durumunun genel durumudur. Sakın yanlış anlaşılmasın. Forum ile alıp veremediğim hiçbir şey yok. Söylediklerim kasıtlı bir durum değildir. Sadece acı bir gerçektir.
Benden sana tavsiye bildiğin bir şey varsa güvenebileceğin aileden veya çok iyi tanıdığın akrabadan birine öğret ama öğreteceğin kişi Hak ve Haram yemeyi kabullenmeyecek biri olsun. Bunu unutma! Bizim insanlara bir şey öğretilmez. Forum ya da site açmayı boşver. Bu arada bir de gelmişsin buradan veya herhangi bir hack forumundan güvenilir bir şey istiyorsun. Burada olanın işi de gücü de bellidir. Yani "Hacklemek/İstismar" etmek üzerinedir ve sende kalkmış gelmişsin güvenlik istiyorsun. Kısacası tuhafsın. Hack işiyle uğraşmayalı yıllar oldu. Gittim, geldim. Türkiye halen "SQL/LFI/RFI" bilmem "RIFKI" yok "SEDAT" gibi açıklarla uğraşıyor. Bu ne demek biliyor musun? Bu demektir ki; Türkiye'de aktif bir paylaşım ortamı yok. Şuan Türkiye'de ayakta olan hiçbir hack forumu öğretmeye dayalı değil sadece insanların zamanını boşa vakit geçirmelerine sebep vererek insanları sitede aktif tutup, para kazanmak üzerinedir.
Spyda eğer reklam olsaydı para kazanmak vs vs dediğin şeylere hak verirdim.
Bundan dolayı şu para kazanma konusunu spya hitaben demediğinizi varsayıyorum.
Ben kimseye sayfama security olur musun demedim.
Sadece güvenilir hosting şirketi var mı dedim ki bu gayet doğal ve normal birşey çünkü her sitenin bir hosting ve bir domaine ihtiyacı vardır. yazdıklarımı okumadınız herhalde.
lfi rfi de bilmem... ben exploit ile uğraşırım.. rfi lfi konularınıda ben açmadım.. kim açtıysa git onun konusuna yorum at..
Eğer forum hakkında şikayetiniz veya önerinizde varsa belli başlı kategorilerde konu açıp dile getirebilirsin..
içerisinde bulunduğun forum(spy) ise görebileceğin içerik konusunda en zengin içerikli platformlardan biridir.

Gerekli cevaplar verildiğinden ve saolsun spy ailesinde yardımcı olabilecek arkadaşlar bulduğumdan konu kilit
yarımcı olan herkese teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt