Silent Doc Exploit 2016 | Silent Xlsx Exploit 2016 | Word Exploit | Excel Exploit

Herkese merhabalar elimde olan 2 tane office exploiti satmaya karar verdim 2'si de 2016 versiyonlarda çalışıyorlar tabi ki 1. si fud değil maalesef ama piyasada bulmanız aşırı...

Herkese merhabalar elimde olan 2 tane office exploiti satmaya karar verdim 2'si de 2016 versiyonlarda çalışıyorlar tabi ki 1. si fud değil maalesef ama piyasada bulmanız aşırı zor zaten tarama sonuçlarını bırakacağım görürsünüz sonuçlar 2. si fud ama mcafe falan geçmiyor onu da yazıya ekleyeceğim

escrow kabuldür pmden halledebiliriz Detaylı bilgi için forum içi pmden yazabilirsiniz yada discordan

Discord: R3AXİ#9825

Ödeme Seçenekleri - Payments
BTC
papara
İninal

Silent Doc Exploit

Görsel:
UusOpn.png

Tarama:

qY4Wd0.png

Silent Xlsx Exploit

Görsel:

lPZGiH.png

2kWChX.png

Tarama:

a0Uebr.png

Silent Doc Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016

Silent Xlsx Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016

Açıklama:
xlsx yani excel exploit adam girince güncelleme uyarısı çıkıyor onu güncellerse direk exploit devreye giriyor yada güncellemeyip aşağıdaki boş bir alana 2 kere tıklarsa gene exploit devreye giriyor o yazıları değiştirebilirsiniz bir sorun olursa ben discord dan yardımcı olurum vps apponfly dan denedim deneme dosyası falan sorun olmaz benim için atabilirim escrow kabuldür ödeme yöntemleri havale ininal paparadır fiyatta hiç sorun etmeyin ben fiyat belirlemedim siz bir fiyat önerin bana ben uygunsa hemen kabul ederim fud crypter ve fud hta downloaderlar runpe ve runpesiz ucuz crypterlar içinde yazabilirsiniz sorun yoktur doc exploitte adamın hiçbir şey yapmasına gerek yok açtıgı gbi exploit devreye giriyor ama xlsx fud oldugu için satıyorum yoksa fud olmayanı satsam zaten derlerdi manyakmısın.
-
yakında bedava bir exploit paylaşabilirim ama bunlar kadar sağlam olmaz

Discord: R3AXİ#9825

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ulan yavşak gel bak bakayım helpermi kullanıyorum prohackeri açarım sokarım sana sonra onu Exploit bilmiyorsun milletin programına bok atıyorsun. satın alanlarla git konuş

izle bak bakalım yorum yapmaanlamıyorsan 15dakkalık kanıt.
amınakoyayım hadi diyelim helperi siktir et tamam mı word 2010 dan kalma exploit bile olmayan macro exploiti satıyorsun amınakoyayım orada burada hackforumsda milleti dolandıranları çok gördük koçum daha toysun amınakoyayım şerefini dahi satacak kadar aşağı düşmüşsünüz amınakoyayım ben mi exploitden anlamıyorum ? :DDD be amınakoyayım daha kimim bir sikim dahi bilmediğin adama bok atıyorsun pro hackeri bana sokacakmış amınakoyayım bana gelmiş laf yapıyorsun 2010 dan kalma anca kürtleri ratlayabileceğin tooları satmaya çalışıyorsun amk hadi diyelim macro içeriği etkinleştirme tamam amınakoyayım bari 2010 değilde 2016 olsa hadi neysede ulan free tooları satıyorsun amk ben 1 1.5 yıldır forumdayım tamam mı senin gibileri çok iyi tanırım git bakalım hackforums da satmayı dene amınakoyayım OQWEQe millet dalga geçer lan amınakoyayım lan daha guna ui kullanıyorsun lan daha GUNA ui kullanıyorsun amınakoyayım bana exploit öğretcekmiş amınakoyayım sen git ilk önce kendi componetlerini yaz amk yardımcı frameworkler kullanma burada 3 kuruş için ne yapıyorsun amınakoyayım zaten macro exploiti fud yapması basit amk string gücnelle scantime oldu bitti daha programlamadan anlamıyorsun bana şimdi laf yapma guna ui kullanıyorsun ne oldugunu çok iyi biliyorum senden bana gelmiş bana at fudlarım ulan daha toysun toy ben çok iyi biliyorum sizin ne yaptıgınızı yiyorsa hackforumsda yap ulan satmayı dene bakalım satabiliyormusn ülkede enayi çok amk yorum yapma anlamıyorsan diyorsun QJWOEGOPQWEGQWE ulan daha word 2010 exploiti satıyorsun lan daha 2010 satıyorsun bana laf yapma diyorsun amk guna ui kullanıyorsun olm cidden .net kullanıyorsun daha kendin yazmadıgın aşırı belli amk olm exploit db yede mi bakamıyorsun amk o elindeki toolar free lan daha free olm la bir de antiscane atmışsın amk OQUWEHOQWe antiscan log gönderiyor olm sen daha bunuda bilmiyorsundur amk gerçek olsun olmasın çok sikimde değil tamam mı word 2010 exploiti alan harbi ya eskiden kalma yaşlı sanaldan insanlardır yada anlamayan kişilerdir amk bir de fud demişsn amk olm fud full undedected görüyoruzki antiscan sonuçlarında 3 4 tane yakalanıyor daha bu terimleri bilmiyorsun bana öğretmen gibi davranıyorsun hadi yoluna kardeşim

133,333Konular
3,281,802Mesajlar
318,906Kullanıcılar
seth1Son Üye
Üst Alt