-
XenFun
Domaltazör
Herkese merhabalar elimde olan 2 tane office exploiti satmaya karar verdim 2'si de 2016 versiyonlarda çalışıyorlar tabi ki 1. si fud değil maalesef ama piyasada bulmanız aşırı zor zaten tarama sonuçlarını bırakacağım görürsünüz sonuçlar 2. si fud ama mcafe falan geçmiyor onu da yazıya ekleyeceğim
escrow kabuldür pmden halledebiliriz Detaylı bilgi için forum içi pmden yazabilirsiniz yada discordan
Discord: R3AXİ#9825
Ödeme Seçenekleri - Payments
BTC
papara
İninal
Silent Doc Exploit
Görsel:
Tarama:
Silent Xlsx Exploit
Görsel:
Tarama:
Silent Doc Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016
Silent Xlsx Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016
Açıklama:
xlsx yani excel exploit adam girince güncelleme uyarısı çıkıyor onu güncellerse direk exploit devreye giriyor yada güncellemeyip aşağıdaki boş bir alana 2 kere tıklarsa gene exploit devreye giriyor o yazıları değiştirebilirsiniz bir sorun olursa ben discord dan yardımcı olurum vps apponfly dan denedim deneme dosyası falan sorun olmaz benim için atabilirim escrow kabuldür ödeme yöntemleri havale ininal paparadır fiyatta hiç sorun etmeyin ben fiyat belirlemedim siz bir fiyat önerin bana ben uygunsa hemen kabul ederim fud crypter ve fud hta downloaderlar runpe ve runpesiz ucuz crypterlar içinde yazabilirsiniz sorun yoktur doc exploitte adamın hiçbir şey yapmasına gerek yok açtıgı gbi exploit devreye giriyor ama xlsx fud oldugu için satıyorum yoksa fud olmayanı satsam zaten derlerdi manyakmısın.
-
yakında bedava bir exploit paylaşabilirim ama bunlar kadar sağlam olmaz
escrow kabuldür pmden halledebiliriz Detaylı bilgi için forum içi pmden yazabilirsiniz yada discordan
Ödeme Seçenekleri - Payments
BTC
papara
İninal
Silent Doc Exploit
Görsel:
Tarama:
Silent Xlsx Exploit
Görsel:
Tarama:
Silent Doc Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016
Silent Xlsx Exploit Version:
• Microsoft Word 2003
• Microsoft Word 2007
• Microsoft Word 2010
• Microsoft Word 2013
• Microsoft Word 2016
Açıklama:
xlsx yani excel exploit adam girince güncelleme uyarısı çıkıyor onu güncellerse direk exploit devreye giriyor yada güncellemeyip aşağıdaki boş bir alana 2 kere tıklarsa gene exploit devreye giriyor o yazıları değiştirebilirsiniz bir sorun olursa ben discord dan yardımcı olurum vps apponfly dan denedim deneme dosyası falan sorun olmaz benim için atabilirim escrow kabuldür ödeme yöntemleri havale ininal paparadır fiyatta hiç sorun etmeyin ben fiyat belirlemedim siz bir fiyat önerin bana ben uygunsa hemen kabul ederim fud crypter ve fud hta downloaderlar runpe ve runpesiz ucuz crypterlar içinde yazabilirsiniz sorun yoktur doc exploitte adamın hiçbir şey yapmasına gerek yok açtıgı gbi exploit devreye giriyor ama xlsx fud oldugu için satıyorum yoksa fud olmayanı satsam zaten derlerdi manyakmısın.
-
yakında bedava bir exploit paylaşabilirim ama bunlar kadar sağlam olmaz
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl