Siber Suçlarla Mücadeleden Korunma Yolları ( Ben Nasıl Korunuyorum ? )

Merhaba Arkadaslar Bu Konumuzda Siberden Korunma Yollarından Bahsedeceğim Bu Yontemleri Bende Uyguluyorum 1 Yıla Yakın Zamandır Tehlikeli İşlerle Uğraşıyorum Neyse Uzatmadan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Arkadaslar Bu Konumuzda Siberden Korunma Yollarından Bahsedeceğim
Bu Yontemleri Bende Uyguluyorum 1 Yıla Yakın Zamandır Tehlikeli İşlerle Uğraşıyorum Neyse Uzatmadan Geçeyim Konumuza
İlk Olarak Turkcell Wınn a Sahip Olmamız Gerekiyor Ardından 1 adet açık hat'a Şimdi Açık Hata CC ile kontor Yüklüyoruz Hat Kapanmaz Nasıl Yüklendigini Paylasırım Yakında Sonra 100 gb feln internet paketi yapıyoruz bu sayede illegal işlerde internet kimin adına diye baktıklarında açık hattın sahibini görecekler en fazla adres tespiti yaparlar oda açık adres çıkaramaz apartmanda yasıyorsanız şanslısınız demektir bide bu wınnın internetiyle cc ile çektigimiz vds ye girip işimizi yaptıgımızda fazlasıyla korunmus oluruz bazı siteler tr ip ile almayınca siparişi iptal ediyor o yuzden wın ile işimizi yapıyoruz 1 ay sonra hattı kırıp atıyoruz baska bi açık hat ayarlıyoruz ben sahte kimlik fotokobisiyle bimcell hat alıyorum bimden diyelim ki baskın yedik evdeki hersey ortaya çıktı bunun için ise ben 2 adet hdd kullanıyorum birisi internet kafe hddsi gibi full oyun dolu diğeri ise gerçek hdd işiniz bitince hdd yi sökün ve tanıdıgınız birisi evinizin üst katı olur alt katı olur herneyse işte güvendiginiz birisi olursa daha iyi olur verin hddnizi gece felan onda kalsın wınıda verin yada evinizde aramada çıkamayacak biyer varsa saklayın gece ben öyle yapıyorum bu anlattıklarımı sağlam para kazanıyorsanız uygulayın mesela paylastıgım hepsiburada methoduyla hepsiburadadan altın alır gider kuyumcuda bozdurursunuz alın size para kasma taktigi method içinn olan kartada benimle iletisime geçerek sahip olabilirsiniz
hadi kolay gelsin
yazdıklarımda anlam bozuklugu olabilir kusuruma bakmayın baya dalgınım günlük hayatımdan dolayı dalgınım

Çok iyi anlatım, tebrikler. Hayatında başarılar kardeşim
1.000. mesajınızı attınız tebrik ediyorum bizden bir porshe(nasıl yazılıyordu unuttum amk)
çift kişilik miamide 5 gece 6 gündüz tatil bileti
ve 5 kavanoz bal hediye ediyoruz efendim hayırlı olsun <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,832Konular
3,271,800Mesajlar
316,333Kullanıcılar
Spyckn231Son Üye
Üst Alt