Thodex 100 TL Kazanma

MErhaba arkadaşlar thodex'i biliyorsunuzdur zaten . Olay çok kolay hiçbişey yapmamıza gerek yok ben yaptım direk ödendi 1 gün içinde. Kimliğinizin ön arka fotoğrafını ve...

MErhaba arkadaşlar thodex'i biliyorsunuzdur zaten .

Olay çok kolay hiçbişey yapmamıza gerek yok ben yaptım direk ödendi 1 gün içinde.

Kimliğinizin ön arka fotoğrafını ve Bir kağıda " THODEX" yazıp altına o günün ve ondan sonraki günün tarihini yazıyorsunuz kimlikle beraber selfie atıyorsunuz.
Bir tanede İban veriyorsunuz gün içinde 100 tl aktarılmış oluyor.

ben bugün yaptım 1 saat sonra gönderdiler.

Telegramdan ulaşabilirsiniz @Teopat

Olay çok kolay hiçbişey yapmamıza gerek yok ben yaptım direk ödendi 1 gün içinde.

Kimliğinizin ön arka fotoğrafını ve Bir kağıda " THODEX" yazıp altına o günün ve ondan sonraki günün tarihini yazıyorsunuz kimlikle beraber selfie atıyorsunuz.

Dostum

Ödeme Kanıtı

Neden yaptıklarını bende bilmiyorum açıkçası kendim yaptığım için paylaştım sorun çıkanda olmadığı için

ödeme thodexten gelmiyor kanıt atsamda bi geçerliliği yok direk bi hesaptan size 100 tl gönderiliyor o yüzden konuya eklemedim

internetten bulduğum başkalarına ait tc numarası ile yapsam olur mu?

Arkadaşlar bu işin herhangi bir sakıncası ve korkulacak bir tarafı yok. Ben bu işi 2 senedir yapıyorum ve artık referans sistemi kurdum kendime. Benimle beraber arkadaşlarımda kazanıyor

Arkadaşlar bu işin herhangi bir sakıncası ve korkulacak bir tarafı yok. Ben bu işi 2 senedir yapıyorum ve artık referans sistemi kurdum kendime. Benimle beraber arkadaşlarımda kazanıyor
lan tc atıyosun akıllı adamın ne işi olur başkalarına bilgilerini satmakla başı tutarsınız haberiniz olsun akıllı adam girmez bu işe

Olayı anlatayım thodex hesabını onaylayınca para çekme yatırma gibi limitler yükseliyor
haliyle cc ile sizin hesabınıza para yatırıp çekim vs. yapıyorlar yani sizin üstünüze kalır herşey

131,801Konular
3,271,499Mesajlar
316,233Kullanıcılar
saooldakankaSon Üye
Üst Alt