Like At Açılsın Hemen link bırakıyorum kayıt olanlar direkt veriyor koini Site yeni o yüzden tam doğrudur diyemem ama denemekten zara gelmez gidipte tc nizi istemiyor...
kanıt? hemen borsada mı direk çekebiliyor muyuz?
şuan airdrop zmanı şubat 20 ye kadar dağıtım sonra çekimkanıt? hemen borsada mı direk çekebiliyor muyuz?
fgfgfg
üzgünüm ama scam, bu kadar kolay olması kolay suistimal edilir. İsmini bile ilk defa duydum. Beklenti içine girmeyin..şuan airdrop zmanı şubat 20 ye kadar dağıtım sonra çekim
ten zara gelmez be bromüzgünüm ama scam, bu kadar kolay olması kolay suistimal edilir. İsmini bile ilk defa duydum. Beklenti içine girmeyin..
bakalm
milletin parasında pulunda gözüm yok sen 0.200-0.300 alırken ben sadece 0.08 oluyorYani konu güzel ama yalanla dolanla referans kasmak yerine emeğe saygı olarak referansımdan üye olursanız sevinirim desen. Bişey kaybetmezsin yalanı bırak . REfsiz üye oluncada o miktar hesabınıza geliyor arkdaşlar +şikayet
bunu rica ederek yapabilirsin yalanla değilmilletin parasında pulunda gözüm yok sen 0.200-0.300 alırken ben sadece 0.08 oluyor
bakak
güzele benziyor