Biraz yaşlandık ama :) (1 Viewer)

Hepinize merhaba kardeşlerim, büyüklerim.. Yaklaşık olarak 13 - 14 sene önce bugün sizlerin yaptığı bir çok şeyi yapmış deneyimlemis çeşitli kodlar yazmış ve eskiler bilir...

Hepinize merhaba kardeşlerim, büyüklerim.. Yaklaşık olarak 13 - 14 sene önce bugün sizlerin yaptığı bir çok şeyi yapmış deneyimlemis çeşitli kodlar yazmış ve eskiler bilir hackhaber / sanal kabus / ve bir çok hack warez siteleride yöneticilik yapmis bu heyk işlerine uzunca bir süre kafa patlatmis biri olarak bugün seneler sonra ilk defa bir foruma üye olarak halen bu sevdaya gönül vermiş arkadaşlara bir merhaba demek istedim..bahsettiğim zamanlarda teknoloji bu kadar gelismemisti,şuan ki imkanlarda şartlarda bizim o zamanımıza oranla çok çok daha iyi... Zone-h da 8 / 9 sayfa kayıtlarım kalmış baktıkça canlanıyor gözümde mazi..
Belki biraz alakasız olacak ama,bu işe gönül vermiş olan kardeşlerim kendinizi her alanda geliştirmeyi hedefleyin yaklaşık bir on sene içinde her şey digital platformlar üzerinden yönetilecek ben o zamanlar devam etmediğim ve bıraktığım için şuan ciddi anlamda pişmanlık duyuyorum..sizlerinde aynı pismanligi yaşamaması adına uyarıda bulunmak istedim haddim olmayarak..Mazi gözümde canlaninca o zamanın lamerlerini bile özler oldum :) hepinize sıkıntısız sorunsuz bilgi dolu güzel formlar diliyorum kalın sağlıcakla.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl

Users who are viewing this thread

133,334Konular
3,282,819Mesajlar
319,336Kullanıcılar
Mert 0644Son Üye
Üst Alt