Ayyıldız.org-THT-turkhack-Cyberwarrior - Güçlü DDos Test - Hepsi Düşürüldü - Bypasslı metodlar

Öncelikle şunu belirtmek isterim aşağıda yapılan ve yaptığım tüm atak testleri websitelerin erişimini engellemek veya gövde gösterisi için değil saatine bakarak sitelerin...

Öncelikle şunu belirtmek isterim aşağıda yapılan ve yaptığım tüm atak testleri websitelerin erişimini engellemek veya gövde gösterisi için değil saatine bakarak sitelerin loglarını inceleyip hatalarını fixlemeleri içindir. Bu yüzden saati veriyorum. Yine de tabi gözünüzde beni istediğiniz gibi görebilirsiniz. Peşe düşmek isteyende düşebilir sıkıntı değil.

Aşağıdaki siteler olarak kendiniz deneyin. Saldırıyı fixleyemezseniz veya tekrar test isterseniz tarafıma mesaj gönderin. Şimdi birileri çıkıp cfden ban yemişsin o yüzden demesin diye 2-3 sekmeden açıp farklı hata kodları verdiğini gösterdim. CF 500lü hata kodlarını normalde f5 atarsanız geçer veya host kaynaklı sıkıntı varsa verir. He zaten ip veya ülke kaynaklı bir hata olsa site 2 saat dönmez direk hata verir.

Kayıtlar

Fiziksel firewall ile kendini koruyanlar
Ayyıldız tim - Saat 14.08

cyberwarrior: 14.45

Cf captcha ve fiziksel 5 sn bekletme gibi korumalarla korunanlar :
(Bu siteler zoneleri alınmaz çünkü istek atınca cf captcha gösterir doldurduğunuzda ise site size yanıt vermez. Kısaca siteye erişim yine kısıtlanır bu yüzden video sağladım.)

THT Saat videoda yazıyor: Linklerde çökme raporları ve http check sitelerinden atılan istek mevcuttur.
Mp4 dosyalarıdır indirip izleyebilirsiniz. Umarım niye youtube atmadın diyen çıkmaz.

turkhack : 16.12

Rapor :
Öncelikle akla ilk gelen sitemi türkiye dışına kapatırım veya sitemi captchayla korurum mantığı artık işlemiyor.
Üstteki siteler genel olarak engellemeler kullanmışlar fakat hiç büyük çapta bir ddos yememişler muhtemelen. Anlık 4 milyona varan ip ve isteği fiziksel firewall anlayıp ip banlayana kadar host gidiyor. Hal böyle olunca kaldırmıyor.

Artık günümüzde cloudflarein captcha, js challenge gibi istekleri kolayca bypaslanabiliyor. Elbette bunu internette veya free stresser veren sitelerde görmeniz zor. Varsa da ne kadar etkilidir tartışılır.
Videodaki cf tabanlı hata veren sitelerin gitme sebebi belli bypass metodlarıyla cf ye iyi görünüp geçiriliyor. Hosta ulaşıyor. İstek sayısı az olsa(2-3bin) bile host ile cf arasındaki iletişim yoğunlukla doldurduğu için erişim sorunları oluyor. Bu erişim sorunları fixlenmediği sürece siteler kapalı kalabilir. Bir gün bir yerden bir saldırı alınabilir. Uyarımızı yapalım :) Araştırılsın çözülsün isterlerse.

Devam siteler bu konuya olan ilgiye göre gelir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
attığın linkler malware içerikli. Mectruy hoca nasılsın. Ben Shockman ın kardeşiyim. Shockman seninle birlikte burayı yönetiyordu ya hatırladınmı. TheBekir sen birde abim on numaraydınız. Thebekiri ama harcadılar. yazık oldu

Faydalı konu , on yargılı olmadan konuyu incelemesi ve gereken iyileştirmeler yapılmalı, aslinda gelen her ddos botnet site sahiplerini daha iyisini yapmaya teşvik ediyor.
Mectruy hoca nasılsın. Ben Shockman ın kardeşiyim. Shockman seninle birlikte burayı yönetiyordu ya hatırladınmı. TheBekir sen birde abim on numaraydınız. Thebekiri ama harcadılar. yazık oldu

Öncelikle şunu belirtmek isterim aşağıda yapılan ve yaptığım tüm atak testleri websitelerin erişimini engellemek veya gövde gösterisi için değil saatine bakarak sitelerin loglarını inceleyip hatalarını fixlemeleri içindir. Bu yüzden saati veriyorum. Yine de tabi gözünüzde beni istediğiniz gibi görebilirsiniz. Peşe düşmek isteyende düşebilir sıkıntı değil.

Aşağıdaki siteler olarak kendiniz deneyin. Saldırıyı fixleyemezseniz veya tekrar test isterseniz tarafıma mesaj gönderin. Şimdi birileri çıkıp cfden ban yemişsin o yüzden demesin diye 2-3 sekmeden açıp farklı hata kodları verdiğini gösterdim. CF 500lü hata kodlarını normalde f5 atarsanız geçer veya host kaynaklı sıkıntı varsa verir. He zaten ip veya ülke kaynaklı bir hata olsa site 2 saat dönmez direk hata verir.

Kayıtlar

(Bu siteler zoneleri alınmaz çünkü istek atınca cf captcha gösterir doldurduğunuzda ise site size yanıt vermez. Kısaca siteye erişim yine kısıtlanır bu yüzden video sağladım.)

THT Saat videoda yazıyor: Linklerde çökme raporları ve http check sitelerinden atılan istek mevcuttur.
Mp4 dosyalarıdır indirip izleyebilirsiniz. Umarım niye youtube atmadın diyen çıkmaz.

Rapor :
Öncelikle akla ilk gelen sitemi türkiye dışına kapatırım veya sitemi captchayla korurum mantığı artık işlemiyor.
Üstteki siteler genel olarak engellemeler kullanmışlar fakat hiç büyük çapta bir ddos yememişler muhtemelen. Anlık 4 milyona varan ip ve isteği fiziksel firewall anlayıp ip banlayana kadar host gidiyor. Hal böyle olunca kaldırmıyor.

Artık günümüzde cloudflarein captcha, js challenge gibi istekleri kolayca bypaslanabiliyor. Elbette bunu internette veya free stresser veren sitelerde görmeniz zor. Varsa da ne kadar etkilidir tartışılır.
Videodaki cf tabanlı hata veren sitelerin gitme sebebi belli bypass metodlarıyla cf ye iyi görünüp geçiriliyor. Hosta ulaşıyor. İstek sayısı az olsa(2-3bin) bile host ile cf arasındaki iletişim yoğunlukla doldurduğu için erişim sorunları oluyor. Bu erişim sorunları fixlenmediği sürece siteler kapalı kalabilir. Bir gün bir yerden bir saldırı alınabilir. Uyarımızı yapalım :) Araştırılsın çözülsün isterlerse.

Eyw Gral Devamını Bekliyoruz.

Kayıtlar

Rapor :

cxzvxcv

Öncelikle bunu belirtmek isterim aşağıda yapılan ve tüm atak testleri web sitelerinin erişimini desteklemek veya gövde gösterisi için değil saatine bakarak sitelerin loglarını inceleyip hatalarını düzeltmeleri içindir. Bu nedenle saati açın. Yine de gözünüzde beni istediğiniz gibi görebilirsiniz. Peşe düşmek isteyende düşebilir sıkıntı değil.

Aşağıdaki sitede ayrı ayrı hata oluştu. Saldırıyı düzeltemezseniz veya tekrar test isterseniz tarafıma mesaj gönderin. Şimdi birileri görünen cfden ban yemişsin o yüzden demesin diye 2-3 sekmeden kullanılabilen farklı hata kodları gösterdim. CF 500lü hata kodlarını normalde f5 atarsanız geçer veya ana bilgisayar kaynaklı sıkıntı varsa verir. Zaten ip veya ülkeden kaynaklanan bir hata olsa site 2 saat dönmez direkt hata verir.

Kayıtlar

Uluslararası güvenlik duvarı ile kendini koruyanlar

siber savaşçı : 14.45

CF captcha ve fiziksel 5 sn bekleme gibi korumalarla korunanlar :
(Bu siteler bölgeleri alınmaz çünkü istek atınca cf captcha gösterir doldurduğunuzda ise site boyutu yanıt vermez. kısaca siteye erişim yine kısıtlanır bu yüzden video sağlanırm.)

THT Saat videoda yazıyor: Linklerdeki veriler ve http check sitelerinden atılan istekler mevcuttur.
Mp4 dosyaları indirip izleyebilirsiniz. Umarım artık youtube atmadı diyen çıkmaz.

türkçe : 16.12

Rapor:
Öncelikle akla ilk gelen sitemi Türkiye'yi kapatırım veya sitemi captchayla korurum mantığı artık işlemiyor.
Üstteki siteler genel olarak engellemeler kullanılmışlar ama hiç yaygınlaşmamış bir ddos yememişler muhtemelen. Anlık 4 milyona varan ip ve dayanıklı fiziksel güvenlik duvarı anlayıp ip banlayana kadar host gidiyor. Hal böyle olduğunda kaldırılmıyor.

Artık günümüzde cloudflarein captcha, js challange gibi istenilenler kolayca bypaslanabiliyor. Elbette bunu internet veya ücretsiz stres veren sitelerde görmemeniz zor. Varsa da ne kadar etkili olursa olsun tartışılır.

Super konu

132,544Konular
3,282,152Mesajlar
317,731Kullanıcılar
Papiculo Son Üye
Üst Alt