SHT ONLINE [Genel duyuru]

Rating - 95.8%
4 günlük offline sürecinden sonra sitemizi açabildik. SSL olmadan devam etmek istemedik, bu yüzden biraz geciktik, sunucumuzda herhangi bir linux yönetim paneli kurulu olmadığı için ssl karmaşası bize 4 güne patladı çee bildiğin cıbıldak sunucuya ssl döşedik, tabiki vakitsizlikten tüm gün uğraşamadığımdan bu süreç uzadı. 2 günlük iş oldu sana 4 gün.

Forumda herhangi bir hata vs görürseniz yazabilirsiniz.

Sunucu hızlandırıldı ve Nginx'e ihtiyaç kalmadı , öncekine oranla 4 kat daha performanslı hale getirildi, konu açarken,like atarken vs gezerken bu farkı anlayabilirsiniz.

#Kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Son düzenleme:
A

Anarchosa

Artık umudumu kesmiş kendimi ipe asmış intihar ediyordum ki sonunda açıldı çee
Yeni tema da artık gelse şahane olur çee

I

Isko~

Sunucu gayet guzele benziyor nere bassan ucuruyor seni :D keske her site boyle olsa

Rating - 0%
hocam ovh herhalde fazla bişey beklemiyorum o vdslerden neyse sonunda aktif olley

R

Rolesa

Bugün sitemize hoşgelmeler diler , hepinizi saygıyla selamlıyorum. MÜSİAD olarak, sitemizin kalkınması ve geleceği için önemli bulduğumuz hacking leri yakından inceleyerek, gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Sitemizin Açılış Törenine Katıldığınız İçin Hepinizi Minnetle Selamlıyorum aDAdasdjads

Rating - 95.8%
senin yazı yazma biçimine kurban olsun sanal alem :D cıbıldak sunucu
çee

Sunucu gayet guzele benziyor nere bassan ucuruyor seni :D keske her site boyle olsa
Isko sen memnunsan zaten bu iş olmuştur çee

hocam ovh herhalde fazla bişey beklemiyorum o vdslerden neyse sonunda aktif olley
En üst pakedinden.

Bugün sitemize hoşgelmeler diler , hepinizi saygıyla selamlıyorum. MÜSİAD olarak, sitemizin kalkınması ve geleceği için önemli bulduğumuz hacking leri yakından inceleyerek, gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Sitemizin Açılış Törenine Katıldığınız İçin Hepinizi Minnetle Selamlıyorum aDAdasdjads
buneydi böyle çee

HackNology

Esskeetit......
Rating - 0%
Üst komşudan wi-fi yi aldığım için sorun bende diyip dövünüyordum :D

131,558Konular
3,269,182Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt