KOSWOG ve KOSWOG. COM HACKED

Silinen üye 7909

BU SCRİPT HİKAYESİ Bu forumda bilindiği üzere herkes ile aramı iyi tutmaya çalışırım hani kimsenin davasına katılmam kimseninde tavuğuna hoşt demem. Ben kendi işimi yaparım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BU SCRİPT HİKAYESİ
Bu forumda bilindiği üzere herkes ile aramı iyi tutmaya çalışırım hani kimsenin davasına katılmam kimseninde tavuğuna hoşt demem. Ben kendi işimi yaparım. Kısaca ben hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin tavrındayım.

Koswog diye bir kardeşimiz vardı forumda o kişi ile aram baya iyiydi. Blogu vardı yardım istedi yardımcı oldum, benden şurayı çek dedi gidip sunucuna sızıp çektim. Ondan sonra forumda şizofren olayı olmuştu, @Mectruy şizofrene siktir çektiğinde, koswog da kimse ile kötü olmamak için forumdan ayrılıyorm vb gibi şeyler söylemişti. Ondan sonra sürekli adetli karı gibi yok sen beni sattın, sen kalleşsin felan filan gibi sözler kullandı ben çok çabuk sinirlenen birisi değilimdir. Gerçekten hayatınızda görebileceğiniz en sakin insanlardan biriyimdir. Ona rağmen ben @Mectruy a mesaj attım ve dedim ki koswog un forumda emeği var çocuğun banını kaldıralım ayıp olur dedi. Hatta mec de bana bu forumda bazı kurallar var dedi biz direk banlarız açmayız dedi bende eyvallah dedim.

Ondan sonra ben koswogla konuştum spyhackerz konusunu az çok barıştırdım gibi birşey oldu foruma geri döndü paylaşım felan yaptı ondan sonra ben tatildeyken koswog yine rahat durmamış spyhackerzda yine kavga etmiş ve banlanmış.

Herneyse ben yine o konulara katılmadım, ondan sonra bu çocuk reklamci-pic u forum olarak açtı gidip xenforo işi yapan bir siteden 400 TL ye hem tema hemde xenforo lisansı aldı, forumun başına da beni getirmek istedi paylaşımları orada yap felan filan BAŞTA REDDETTİM, ben spyhackerz sitesindeyim seninde orda olman gerekiyor senin yapabileceklerin sadece grafik fazlasına kalkışma haddine değil dedim. Ondan sonra foruma bir kaç kişi getirdi sikim sonik hack timlerinden ismini duymadığım lamerleri getirdi, reklamci-pic'un içeriği çoğalınca alexası yükselince götü kalkmaya başladı yok forumum tuttu, yok spyhackerzı sikicem, bende 10 numara hackerlar var vb gibi. Ondan sonra iyice forumdaki üyelerini benimle sidik yarışı yaptırmaya kalkıştı bak bende böyle bir üye var istediğim scripti çekiyor istediğim siteyi hackliyor 10 numara hacker felan filan dedi bende tanımadığım için hayırlısı be gülüm tavrında egoist bir yaklaşım gerçekleştirdim.

Beni bilen bilir ben küfür etmem yada bir insana şiddet uygulamam çünkü konuşursam gerek kalmaz karakterim böyledir.Forum gidişatı ile ilgili buna bir kaç öneri verdim bunları bunları yaparsan daha hızlı yükselirsin dedim ondan sonra yine spyhackerz konusu geldi dile sövdü saydı, uyardım ben o timdeyim hala, oraya sövünce banada sövüyor olursun dedim. kavganızı aranızda yapın ama beni bulaştırmayın dedim ben warezm.com için sanala girdim, Eğer beni oyuna dahil etmeye çalışıp taraf seçmemi istersen warezm.com aleyhine hareket eden kim olursa olsun kaybeder dedim.Şuan spyhackerz bana projemde çok büyük destek verdiği için sen kaybedersin dedim.Ondan sonra bu sinirlendi başladı küfür etmeye ana bacı küfürler felan ediyor.yok tehditler ediyor yok sana söylediğim siteyi hacklediğin için seni içeri attırıcam, beni tehdit ediyorsun yarın seni savcıya vericem felan filan dedi.Bende senin elinde bana ait olan ne var diye sordum. konuşmalar,ses kayıtları numaram ve ismin dedi. Bende Aynen şöyle dedim; Sabahtan beri 1 yıllık işlerimi kısa sürede bitirmek için kafa yoruyordum dedim ama benim sinirimi bozdun dedim. Bundan sonra dedim ki haydan gelenin hayını huydan geleninde huyunu sikerim diyip çaktım engeli.

Bu mal çocuk hostu hostkupu.com diye bir siteden aldı oranın exploiti bende var ben janissariestendim abileerimden biri beni kırmadı kodladı.Sunucuyu rootladım herşeyini çektim XENFORO temasını xenforo scriptini veritabanını index attığımdada siteyi kapattı ve büyük ihtimalde hiç bir zaman açamicak o siteyi.

İşin garibi @Anarchosa ile çocuk hakkında 2 gün önce muhabbet geçti aramızda spyhackerz a soytarılar gibi isimler ile sınıflandırmış.

Dava konusuna gelirsekte ;
Dava açıyorum diyen kişi illegal forum oluşturdu, hacking forumu sebebi ile açılan davalar düşer.
Ses kayıtları, ekran görüntüleri oynanabilir olduğu için kurumsal omladığı için reddedilebilir.
Numara desen istanbulda her mahallede açık hat satılır.

Kısaca benim dava korkum yok, 8 yıldır bu sanaldayım korkanında çocuğunu sikeyim.Scripti çektim scripti ve temayı ayrı ayrı sizler ile paylaşıcam.

reklamci-pic DATABASE

Tıkla ve indir

İndexi atamadın neden zone alamadın derseniz indexi attım zone alamadan siteyi kapattı büyük ihtimalde o site açılmayacak.Açılır inşallah ama açmaz artık.

Script ve temalar yakında sizlerlee.....

Elimde bu piç ile ilgili daha çok bilgi varda şuan erken onları paylaşmak için

SON NOT BENİ TANIMADAN HAKKIMDA ATIP TUTAN İNSANLARIN NİCKLERİ KULAĞIMA GELİYOR YAPMAYIN KARDEŞİM GELİN TANIŞALIM SONRA BEĞENMEZSENİZ LAF ATIN AKSİ HALDE CİDDİYİM BOZUCAM SİZİ

Ekli dosyalar

• 182308_1433590783532699_1098834972_n.jpg
    182308_1433590783532699_1098834972_n.jpg
    21.5 KB · Görüntüleme: 109
Moderatörün son düzenlenenleri:
dün bizim çocuklar attı az baktım buraya. sunucusundan bi siteye girdim ama shellemeye falan kasmadım hiç belli ki gereksiz biri. jani'den boş adam çıkmaz. gardaşımı kim sinirlendiyse nenesini zikiyim, eline sağlık moussacım :D

Dünde tebrik etmiştim. Şimdide tebrik ederim abi şu görüntüleride şuraya bırakayım.

çee çee çee
WBfg74.png
3OMImS.png

wuqhNe.png

MKA7 gözlerinden öpüyorum , geçen gün sağ kolum anarchosa geldi bildirdi dalga geçtik bununla ciddiye almadık çee ama sen haklı olara ciddiye almışın sanırım çünkü birebir muhattabsın bununla ve ait olduğu yer yani bok çukuruna bırakmışın elemanı tebrikler. Ben bu tosuncuğun karakterinin bozuk olduğunu şizo olayından çözüp çizmiştim üstünü.

Ayrıca bu eleman okadar önemsizdiki 1 kere olsun bunu icq ye eklemediydim çok yalvardı ama muhatab olamayınca sanırım sövmeye başladı ezik şişko. çee senki zavallı bir 3. sınıf grafikersin, ne haddine heyk sitesi açmak ? ulan forumda biraz etkileşime katılasın diye leş grafiklerine güzel dedik, biz okadar gönlü bol bir insanız ama anlamadı kimse.

Noldu koswok olmuyormuş değilmi ? 400 tl ile sipariş site kurmak ile olmuyormuş ? 0 bilgi ile hack sitesi açıp sağdan soldan kendin gibi itibarsız insanları toplamak ile olmuyormuş ? 15 yıllık hack forumuna sövmek fayda getirmiyormuş değilmi ? Eline veriyorlarmış siteni anında değilmi ? Evet anladın değilmi ? hain kostok çee

Son düzenleme:
Puhahah tipe bak ayıcık :D dört gözlü adetliye bakkk :D heçk foyumumu açtın çennn minnoşum çee hanimiş koswog hanimiş koswog hanimiş benim ayıcık :D şiktilermi çenii oy o şişko götünemi koydular çee

Helal mka reis.

Şimdi bu göt burayı karalamaya çalışmasaydı bunlarda destekcileride yanmıcaktı

Şu çok kolay böyle forumlarda yeni biri gelip bir kaç şey yapıp yönetimden destek alır yönetimde tabik rütbe verir ve o kişi bir site açıp ayrılır genelde her yerde var böyle şeyler insan oğlu ne garip h

Şu çok kolay böyle forumlarda yeni biri gelip bir kaç şey yapıp yönetimden destek alır yönetimde tabik rütbe verir ve o kişi bir site açıp ayrılır genelde her yerde var böyle şeyler insan oğlu ne garip h
Bende site açtım ama hala spydayım sitemde Türkiyede şuanda diğer kekır timlerinden daha çok aktif olarak kullanıyor alexa da bile fark attı diğer kekır timlerine

Mutlu sonla biten hikayeleri hep sevmişimdir :D index girdi bakirelik bitti ;)

Herkes için aynı şey geçerli değil ama geneli böyle
Ben o tür insanlara o yüzden gerizekalı derim, buda gerizekalı olmasın diye kolumu çok uzattım ama kolumu kırmaya çalıştı bende kırmaya çalıştığı kolu götüne soktum. Yetenekli çocuktu beyinsizliği yüzünden bu tür olayları yaşıyor.

Şimdi bu göt burayı karalamaya çalışmasaydı bunlarda destekcileride yanmıcaktı

Aynen öyle asense , ama sikilecek gö*tte don durmaz derler çee o göt kaşınır engelleyemezsin engelleyemezler.

@ClamenDS tespitin yerinde. Ancak . mka dahil birkaç arkadaşımızın daha böyle illegal siteleri var hiçbir sıkıntı çıkmıyor , daha fazla birbirimize destek oluyoruz kardeş kardeş ekmeğimize işimize bakıyoruz, oros*pu çoc*ukları gibi birbirimizi kötüleyerek prim peşinde koşmadığımızdan sorun olmuyor çee mesele adam olabilmekte hepsi bu. Senin dediklerin evet yüzlerce var onlardan engelleyemiyoruz anacım çoğalıyorlar çee

hee madem koswog yazdıklarımı okuyorsun bu benim yaptığım 1. atak ufak bir girişimdi karşılığını bekliyorum ondan sonra asıl bombayı patlatıcam mit sevdalısımı olursun sik sevdalısımı olursun görürüz sonra

hee madem koswog yazdıklarımı okuyorsun bu benim yaptığım 1. atak ufak bir girişimdi karşılığını bekliyorum ondan sonra asıl bombayı patlatıcam mit sevdalısımı olursun sik sevdalısımı olursun görürüz sonra

hahaha ulan adamı korkutma napacan daha kospoka ? adresine gidip yatırıp si*kecekmisin ? geriye ne kaldı ondan arta kala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,765Konular
3,271,159Mesajlar
316,129Kullanıcılar
001.axmedovvSon Üye
Üst Alt