Selam arkadaslar, Forumda yeniyim, ve acikcasi hacklemek gibi seylere genel olarak cok uzagim, hatta hic anlamam, bu siteyide dolayli yollardan buldum, kayit olmamin sebebi...

Selam arkadaslar,

Forumda yeniyim, ve acikcasi hacklemek gibi seylere genel olarak cok uzagim, hatta hic anlamam, bu siteyide dolayli yollardan buldum, kayit olmamin sebebi ise paylasilan dump listeleri oldu. Yapim asamasinda olan bir site icin kullanici mail list dumpleri cok isime yarayacak ve siteye kayit olarak umut ediyorumki daha guncel listelere ulasabilirim.

Herkese hayirli gunler dilerim!

Saygilar,
Yeliz

Bu arada, aradim ama bulamadim, bazi konularda linkleri gorebilmek icin yorum atilmasi lazim fakat linki atmak icin yeterli yetkiye sahip degilsin diye bir bildiri var. Yorum atma yetkisine nasil ulasiliyor bilenler bilgi verebilrse sevinirim :)

Kalıcı olman dileğiyle iyi forumlar.
Eğer içerikleri görmek istiyorsan foruma katkıda bulunmalısın.3 5 yararlı konu açarsan yaparlar.

Eğer içerikleri görmek istiyorsan foruma katkıda bulunmalısın.3 5 yararlı konu açarsan yaparlar.

O halde icerikleri göremeyecegim demektir, anlamadigim mevzularda forumda konu acmak sacma olur. Paylasimda bulunayim desem hicbirinizin isine yarayacak birseyimde yok. Fuzulide konu acmak sacma olur bence.... :-(

Aklima gelen birseyi sorayim, mesela baska biryerden indirdigim wordpress temalari (site sadece nulled wordpress temalari paylasiyor) var elimde, eger baska sitelerin ismini kullanmak sakincali degilse isminide belirtebilirim. Calisip calismadigini install ederek denedigim temalar bunlar, mesela bunlari paylassam yeterli olurmu?

Aklima gelen birseyi sorayim, mesela baska biryerden indirdigim wordpress temalari (site sadece nulled wordpress temalari paylasiyor) var elimde, eger baska sitelerin ismini kullanmak sakincali degilse isminide belirtebilirim. Calisip calismadigini install ederek denedigim temalar bunlar, mesela bunlari paylassam yeterli olurmu?
Başka sitelerin ismini kullanma.Eğer forumda paylaşılmamışsa ve temizse (yani içine shell falan gömülü olmasın) paylaşabilirsin.

Başka sitelerin ismini kullanma.Eğer forumda paylaşılmamışsa ve temizse (yani içine shell falan gömülü olmasın) paylaşabilirsin.

Shell'in ne oldugunu bilmiyorum ama zip dosyasinin icinde 2 farkli klasörün icinde indirdigim web sayfasina yonlendiren link web sayfasi koymuslar, onlari silip yeniden ziplesem sorun cikarmi install'de bilmiyorum.

Temizligi konusundada, devamli nulled temalarini indirdigim ve farkli farkli web sitesi kurulumunda kullandigim temalar bunlar. Bugune dek ne ben ne sitelerini kurdugum musterilerim hic sorun yasamadi ki hepside online odeme kabul eden shop lar.

Shell'in ne oldugunu bilmiyorum ama zip dosyasinin icinde 2 farkli klasörün icinde indirdigim web sayfasina yonlendiren link web sayfasi koymuslar, onlari silip yeniden ziplesem sorun cikarmi install'de bilmiyorum.

Temizligi konusundada, devamli nulled temalarini indirdigim ve farkli farkli web sitesi kurulumunda kullandigim temalar bunlar. Bugune dek ne ben ne sitelerini kurdugum musterilerim hic sorun yasamadi ki hepside online odeme kabul eden shop lar.
Tamam forumda olmayanları ve güncel olanları paylaşırsan mutlu oluruz.Kuracak adam taratır zaten.

Hoşgeldin bro!
Forumda sadece "Hacking" kavramına ait kategoriler bulunmuyor kardeşim, Grafik Tasarım, Donanım, Din gibi bir çok kategoriyi de birlikte bulunduran bir forumumuz var. İlla ki bir alanının vardır eğer kategorisi yoksa @Mectruy açar belki :)

Owner'e yemek ısmarlaman lazım :D
Owneri fln s.e sen bana ısmarla hallederiz o işi :) Neyse hosgelmissin kardeşim . Foruma katkıda bulunarak yetkiler kazanabilirsin . Örnek konu açıp bilgi vererek vs . Ama dedigim gibi 1 Beyti yada 1.5 iskendere sana birseyler yaparım aramızda kalsın çee

131,699Konular
3,270,422Mesajlar
315,919Kullanıcılar
Üst Alt