Kimlermiş paşalar ? Kimlermiş keller ? Anlatta hepimiz öğrenelim.Amınakoyim gardaş forum kimlere kalmış Tolank1,H4xor,Reffkok,AKI,BlackDewil nerdeler aq bunlar
"Gitti ağalar paşalar, kellere kaldı köşeler."
Kimlermiş paşalar ? Kimlermiş keller ? Anlatta hepimiz öğrenelim.Amınakoyim gardaş forum kimlere kalmış Tolank1,H4xor,Reffkok,AKI,BlackDewil nerdeler aq bunlar
Bende onu bekliyorum ayip ettin dayioglu biz hala buralardayiz. gel sana kolonya ismarliyimAmınakoyim gardaş forum kimlere kalmış Tolank1,H4xor,Reffkok,AKI,BlackDewil nerdeler aq bunlar
Kimlermiş paşalar ? Kimlermiş keller ? Anlatta hepimiz öğrenelim.
lan o kadar adres attık hala göndermedin isotumuzu yakışmıyorayip ettin dayioglu biz hala buralardayiz. gel sana kolonya ismarliyim
sen değilsin ciğerim boşuna kalabalık yapma
lan o kadar adres attık hala göndermedin isotumuzu yakışmıyorlimonlu olsun benimkisi
telefon , twitter mwitter yok mu arada laflayak la kacip gidiyon boyle olmuyo
Bir kolonya da @./Darkfeyz 'e benden olsun reis güle güle içayip ettin dayioglu biz hala buralardayiz. gel sana kolonya ismarliyim
+1111Bence tekrar rutbe pesinde snra cracked yapcak lamersiktir edin sunu
sana başarılar dileriz projende ve gelecek hayatında.Beleş sodanın neyini beğenmiyorsun hem beleş hem sodakoswok özrün için teşekkürler bu senden beklemediğimiz güzel bir davranış ve ayrıca bilmelisinki senden hiç beklemediğimiz bir yaratık çıktı, belkide piskolojin biraz bozuk bilmiyorum, mka'nın telefon numarasını dağıtman vs bak bazı şeyler öfkeyle yapılır ama bazı şeylerin adamlıkla alakası vardır ve adam olanın yapmıyacağı şeyler vardır bunlar yazılı olmayan doğal kurallardır, daha fazla diyecek birşeyi yok burdaki insanların , baksana birisi su içen fitnesciyi arıyor, öteki soda dağıtıyor vssana başarılar dileriz projende ve gelecek hayatında.

koswok özrün için teşekkürler bu senden beklemediğimiz güzel bir davranış ve ayrıca bilmelisinki senden hiç beklemediğimiz bir yaratık çıktı, belkide piskolojin biraz bozuk bilmiyorum, mka'nın telefon numarasını dağıtman vs bak bazı şeyler öfkeyle yapılır ama bazı şeylerin adamlıkla alakası vardır ve adam olanın yapmıyacağı şeyler vardır bunlar yazılı olmayan doğal kurallardır, daha fazla diyecek birşeyi yok burdaki insanların , baksana birisi su içen fitnesciyi arıyor, öteki soda dağıtıyor vssana başarılar dileriz projende ve gelecek hayatında.
o kadar mesaimiz var birArkadaşlar götü kalkanin indirdiğimiz zaman hep özür diliyor şunu unutma kosw yanliş yapanlar sonradanda yapiyor bir insan 7'sinde neyse 17'sindede odur . Neyse benlik sorun yok ben mesaima bakiyorum![]()
özgün ol lan azBeleş soda mı yoksa forumun düzene girmesimi bence beleş soda benimle aynı fikirde olan beğensin.
?özgün ol lan az![]()
reis mesajı kopyalamıştım benBen affedici bir insan değilim yaptığı hatada affedilecek türden değil benim için ama rahatsız olduğun için ve özür dilemeyi bildiğin için senin bilgilerini ifşa ettiğim mesajı düzeltip siliyorum. Gerisi @Mectruy ve diğer yönetimdeki arkadaşlara kalmıştır.
Aoaiakqkoswok özrün için teşekkürler bu senden beklemediğimiz güzel bir davranış ve ayrıca bilmelisinki senden hiç beklemediğimiz bir yaratık çıktı, belkide piskolojin biraz bozuk bilmiyorum, mka'nın telefon numarasını dağıtman vs bak bazı şeyler öfkeyle yapılır ama bazı şeylerin adamlıkla alakası vardır ve adam olanın yapmıyacağı şeyler vardır bunlar yazılı olmayan doğal kurallardır, daha fazla diyecek birşeyi yok burdaki insanların , baksana birisi su içen fitnesciyi arıyor, öteki soda dağıtıyor vssana başarılar dileriz projende ve gelecek hayatında.

onlara birşey yapamam güle güle kullanınreis mesajı kopyalamıştım ben![]()