Gezginler Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma faydası olmayan ne demek ya sen kimsin böyle diyorsun insanlara?, senin ne faydan var iki üç konu açıyorsun saygın birimi oluyorsun triplere bak. Gezginlerde buraya öğrenmeye görmeye, araştırmaya geliyor sende gezgin oldun bende gezgin oldum? Ayrımcalık yapmak ne kadar hoş olur insanlar öğrenicek görücek gelişicek, şikayet etmek yerine öğretmeyi deneyin kibar olmayı deneyin. #gezginlerimedokunma
Ya amk genel mi konuşuyoruz ne aptal aptal konuşuyorsun senmi emek veriyorsun? Senmi banlanıyorsun? Daha yaşananlardan haberin olmuyor ne konuşuyorsun sen

Foruma faydası olmayan ne demek ya sen kimsin böyle diyorsun insanlara?, senin ne faydan var iki üç konu açıyorsun saygın birimi oluyorsun triplere bak. Gezginlerde buraya öğrenmeye görmeye, araştırmaya geliyor sende gezgin oldun bende gezgin oldum? Ayrımcalık yapmak ne kadar hoş olur insanlar öğrenicek görücek gelişicek, şikayet etmek yerine öğretmeyi deneyin kibar olmayı deneyin. #gezginlerimedokunma
Sen Buraya Gelip Beleşe Bilgi Alıp Bir giden gezginsen birde üstüne burda emek verenlere sövmekten başka birşey yapmayan bir gezginsen ayrımı hakedersin

Fake konular açarak böyle bir istekte bulunman saçma seninde, açtığın konuların hepsini inceliyorum hiç biride anlattığın şekilde değil. Herkesin açtığı eski fosil methodları instagram kapatma diye açıyorsun sonra bana emek diyorsun komik adamsın.
Açtığım konuları incelersen örnek çıplaklık methoduyla hesap kapatma farkettiysen orada son dediğim şeye dikkat cekmek isterim "+18 şeyler paylasiyorsa kapanma oranı yüksektir kişisel ise yüksek degildir" diyorum daha methodu tam okumadan ve denemeden laf atman komik

Gezginler olmayınca da chatın tadı çıkmıyor, en son konu açmıştım da bir kaç gün sonra farkettim. Ne kadar çok “Cc var mı? İnstagram Nasıl Hacklenir?” yazsalar da her yardımdan sonra “teşekkür ederim” demeyi unutmuyorlar. Bunu utan “rütbeli arkadaşlar” var. Ne kadar gezgin olsalar da saygılılar ve bence chatte hakları olmaya sahip olmalılar. Tabii arada troll ve söven kişiler var. Onlar için bi tık dikkatli olunabilir.

Gezginler olmayınca da chatın tadı çıkmıyor, en son konu açmıştım da bir kaç gün sonra farkettim. Ne kadar çok “Cc var mı? İnstagram Nasıl Hacklenir?” yazsalar da her yardımdan sonra “teşekkür ederim” demeyi unutmuyorlar. Bunu utan “rütbeli arkadaşlar” var. Ne kadar gezgin olsalar da saygılılar ve bence chatte hakları olmaya sahip olmalılar. Tabii arada troll ve söven kişiler var. Onlar için bi tık dikkatli olunabilir.
Dikkat işinde Nobody 1 numara sımdı chatte kufur etsem 10 saat sonra bıle olsa ban gelıyor adam keskin nışancı olarak işe başlamalı

Merhaba SpyHackerz Ailesi , Adminler ve Cem Abi ,

Bence General-Chat gezginlere kapatılıp gezginlere özel chat açılmalı.

Neden mi ?

Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı ? , Nasıl instagram çalarım ? , Sevgilim beni aldattı onun hesabını çalmam lazım , netflix var mı ? Nişanlım beni aldattı alın bu numarası +90 xxx xxx ne yaparsanız yapın.(Hesap vermezsek bozulup sövüyorlar.) Çoğu gezgin böyle şeyler yapıyor veya önüne gelen Adminlere bile kafa tutuyor. Gezginler gelip ortalığı karıştıriyor sonra da bazıları ss alıp Adminlere verince biz ban yiyoruz. O gezgin ban yese tıkında bile olmaz ama biz ban yiyince üzülüyoruz.

Gezginler'e cidden general-chat'in kapatılması lazım. Yoksa kemik kitle gün geçtikce eriyor.

Veya gezginler kuralları ihlal ettiğinde yapma bu hareketini vb diyoruz. Sanane, napim, herkes yapıyor diyorlar bunlarda sinirimizi bozuyor. Sonra repleyince yine biz ban yiyoruz :d Gezginler böyle devam ettikçe forumda ne huzur ne forumun tadı kalıyor.

Zaten level 2 olmak hiç zor değil 2-3 konu açıp rahatlıkla level 2 olabilirsiniz.Hemde foruma katkınız olur.

Eğer benim fikrime katiliyorsaniz yorumlara #Gezginlereözelchataçılmalıdır
Yazarak destek verebilirsiniz.

Sevgili yönetim ekibi , umarım dediklerimi dikkate alırsınız.. İyi forumlar.

@Mectruy

#Gezginlereözelchataçılmalıdır

Neden mi ?

Çünkü önüne gelen (çoğu gezgin) cc var mı ? , Nasıl instagram çalarım ? , Sevgilim beni aldattı onun hesabını çalmam lazım , netflix var mı ? Nişanlım beni aldattı alın bu numarası +90 xxx xxx ne yaparsanız yapın.(Hesap vermezsek bozulup sövüyorlar.) Çoğu gezgin böyle şeyler yapıyor veya önüne gelen Adminlere bile kafa tutuyor. Gezginler gelip ortalığı karıştıriyor sonra da bazıları ss alıp Adminlere verince biz ban yiyoruz. O gezgin ban yese tıkında bile olmaz ama biz ban yiyince üzülüyoruz.

Gezginler'e cidden general-chat'in kapatılması lazım. Yoksa kemik kitle gün geçtikce eriyor.

Veya gezginler kuralları ihlal ettiğinde yapma bu hareketini vb diyoruz. Sanane, napim, herkes yapıyor diyorlar bunlarda sinirimizi bozuyor. Sonra repleyince yine biz ban yiyoruz :d Gezginler böyle devam ettikçe forumda ne huzur ne forumun tadı kalıyor.

Zaten level 2 olmak hiç zor değil 2-3 konu açıp rahatlıkla level 2 olabilirsiniz.Hemde foruma katkınız olur.

Sevgili yönetim ekibi , umarım dediklerimi dikkate alırsınız. İyi forumlar.

@Mectruy
Baya haklı bu arada

Açtığım konuları incelersen örnek çıplaklık methoduyla hesap kapatma farkettiysen orada son dediğim şeye dikkat cekmek isterim "+18 şeyler paylasiyorsa kapanma oranı yüksektir kişisel ise yüksek degildir" diyorum daha methodu tam okumadan ve denemeden laf atman komik
Açtığın konuların hepsi fosil methodlar, başka formlar olsun bu form olsun defalarca açılmış konular ısıtıp ısıtıp getiriyorsun sonra ben emek veriyorum diyorsun. Kaynaklı bir şekilde açtığın konuları açan bir çok insan ve site bulabilirim.

Açtığın konuların hepsi fosil methodlar, başka formlar olsun bu form olsun defalarca açılmış konular ısıtıp ısıtıp getiriyorsun sonra ben emek veriyorum diyorsun. Kaynaklı bir şekilde açtığın konuları açan bir çok insan ve site bulabilirim.
Max formlar aynı onlarda instagram formu çoğu method birbirine benzer zaten. Ben detaylıca anlatım yaptım + ek ilaveler yerini ben kendim yaziyorum hep. Önce konuları dikkatlice oku sonra gel

Max formlar aynı onlarda instagram formu çoğu method birbirine benzer zaten. Ben detaylıca anlatım yaptım + ek ilaveler yerini ben kendim yaziyorum hep. Önce konuları dikkatlice oku sonra gel
Birbirine benzer değil tıpa tıp aynısı, aşşağıyada kullanıcaksanız via verin falan yazıyordun çok komik birisin sen.d detaylıca anlatım yapılacak bir şeyde yok cinsellik ile kapatmada örnek veriyorum tüm konularını dikkatlice inceleyip yazıyorum. Neyse kabul etmen güzel.

Birbirine benzer değil tıpa tıp aynısı, aşşağıyada kullanıcaksanız via verin falan yazıyordun çok komik birisin sen.d detaylıca anlatım yapılacak bir şeyde yok cinsellik ile kapatmada örnek veriyorum tüm konularını dikkatlice inceleyip yazıyorum. Neyse kabul etmen güzel.
Tıpa tıp aynı mı :d kanıt at inanayim

Neden mi ?

@Mectruy

Bütün gezginleri aynı kefeye koymamalısınız, forum genelinde en büyük ve en saçma istekte bu gezgin gezgin gezgin, her gezgin aynı değil, bunu kafaya sokacak kapasitede göremedim açıkçası. Bir anda 300 500 konu açacak yeni kişilerin durumuda yok. Kimse foruma yeni başladığı halde gidip forumda aaa bunlar gezginleri sevmiyor gideyimde 600 mesaj atayım yüksek rütbe olayım demez. Bu saçma düşünceden vazgeçin, görmek istemiyorsanız engelleyin veya görmezden gelin. Olmadı raporlayın, sizler forumun eskilerisiniz fakat forumun gelişmesi için gezginlerinde olması yeni kişilerin gelmesi lazım, insan geldiği yeri unutursa bu olur, neymiş mastermiş, neymiş majormuş peh. Emin olun şuraya gelen gezginlerin hepsi aynı değil, saçma konular açıp master olanlarda var onlara ne yapılacak? Hiçbirşey neden konu açmış ooo ne büyük şey, saçma ve bir o kadar prim kasan bir konu açmış ve master olmuş gezginlerden ayırmalıyız. Sen o master ile bilgili bir gezgini ayırırsan salaklık yapmış olursun ki bunu yapmak başından beri saçmaydı. Ben kolay kolay böyle uzun uzun şeyler yazmam, fakat foruma geleli kısa bir süre oluyor ve foruma baktığım zaman sürekli gezginler öyle böyle diyorlar, diyen kişilerin emin olun arasından bilgisizler çıkacak ve var. Forumda ki masterlerin falan tek bildikleri insta yt başka birşey yok, bir gezgin olarak ( şu an ) insanları yazılıma teşvik etmek için konular açacağım ve açıyorum, fakat halen bu gezgin muhabbeti ve insta vırrık cırrık meselesi devam ederse forum sadece sosyal medya üzerine olacak...

Neden mi ?

@Mectruy
sonuna kadar katılıyorum

Ban yerim diye gezginlere cevap bile vermiyorum artık çet met olmasın hepsi bokumu yesin #gezginlerölsün
Şu ana kadar ne büyük projelerin var? Neleri başardın? Burada gezginler bokumu yesin diyorsun, gezginlerölsün müş, sen önce adap öğren sonra gezginlerölsün diyerek hashtag aç. Eskiden beri forumda olunca malesef sunucunun kurucusu falan olmuyorsun, ban yemeyim diye konuşmuyorummuş, gezginler bokumu yesin diyerek ban yemezsin kesin...

1610626864260.png

resimde burda dursun.

Şu ana kadar ne büyük projelerin var? Neleri başardın? Burada gezginler bokumu yesin diyorsun, gezginlerölsün müş, sen önce adap öğren sonra gezginlerölsün diyerek hashtag aç. Eskiden beri forumda olunca malesef sunucunun kurucusu falan olmuyorsun, ban yemeyim diye konuşmuyorummuş, gezginler bokumu yesin diyerek ban yemezsin kesin...

Ekli dosyayı görüntüle 13005

resimde burda dursun.
Mesaj kutuna hergün onlarca nasıl insta hemçklerim mesaji gelse sende derdin aynisini emin ol lafım her gezgine degil chatte online olsaydın görurdun gezginlere nasıl her isteginde yardım ettigimi boş konuşmam hiç bi zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,739Konular
3,270,852Mesajlar
316,045Kullanıcılar
ahmetauddSon Üye
Üst Alt