Sitenizi google de ilk sıralara çıkarıyorum (1 Viewer)

Silinen üye 7909

Yorum ile sitesini ve kelimesini belirten ilk 10 kişiye 200 hit gönderilecektir. Gün içinde 4. paketi alan arkadaşlar bu ranklı sitelerden backlink kazanacaktır.

Yorum ile sitesini ve kelimesini belirten ilk 10 kişiye 200 hit gönderilecektir.
Screenshot_8.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_2.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Gün içinde 4. paketi alan arkadaşlar bu ranklı sitelerden backlink kazanacaktır.
cc3a718b2ff9eb692ff087d463c9dcd5.png

e7a6a471e2f9ba3a2613e259fb7a7a15.png

sen ilk hiti gönder sonra düşünürüz :D acıdım sana daha 15-20 site daha var onlarıda atcaktımda kalp krizi geçirirdin jsdfsadshjdgfash
hizmeti bugün başlattım gün içinde 10 müşterim oldu sen hayırdır ogleemmm çee
Abi şu a atsana birşeyler çee

Linux, Hacking, Hack, Bypass, Method, Warez, Script, Security, Falan,Filan
ben senin sitenin olduğunu bile bilmiyordum aq sayaçtan takip et siteni çee

Valla hacıalr uzun süre sömürdünüz medyayı artık elime alayım şu sektörü ya yeter başkasında çok kalmış çee Şuan forumlarda çok tercih edilenler arasına girdim aq çeeçeeçee
anarchosa.com anarchosa.com anarchosa.com anarchosa.com anarchosa.com

Not: Alper seyyerın yedi ceddinin kulpuna koyim çee

kimse işini düzgün yapmıyor sıkıntı o seo diye alıyorsun antiseo yapıyolar gördüğü tüm sitelere ekliyolar site yukarı çıkacağına aşşağı iniyor sonra seocular dolandırıcı oluyor aq
bilmez miyim onları darbetürkde dolandırmışlardı beni 3. sırada olan sitem 20. ye düştü bende siteyi kapatmak zorunda kaldım

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,396Konular
3,281,196Mesajlar
320,697Kullanıcılar
GaaratechnSon Üye
Üst Alt