Rating - 0%
tanışmak amacıyla yazıyorum spy a gelişimin yaklaşık 1. ayı tanışmak isteyenler dm den yazarsa mutlu olurum 
teşekkür ederüm o yazı nasıl yapılıyorHoş geldin kardeşim, kalıcı olman dileği ile
hangi yazı ?teşekkür ederüm o yazı nasıl yapılıyor
imzayı diyodur babauşumhangi yazı ?
evet imza yı diyorumimzayı diyodur babauşum
Sağ üstten profiline tıklayıp imza seçeneklerine gel, orada spoiler'ı seçip yaz sonrasında ise renklendir.evet imza yı diyorum
tamam teşekkür ederümSağ üstten profiline tıklayıp imza seçeneklerine gel, orada spoiler'ı seçip yaz sonrasında ise renklendir.
hoşbuldumhoş geldin
Aramıza hoşgeldin zombitanışmak amacıyla yazıyorum spy a gelişimin yaklaşık 1. ayı tanışmak isteyenler dm den yazarsa mutlu olurum![]()
Hoşgeldin, umarım kalıcı olursuntanışmak amacıyla yazıyorum spy a gelişimin yaklaşık 1. ayı tanışmak isteyenler dm den yazarsa mutlu olurum![]()
Hoşgeldin Sefa Getirdin Kalıcı Olman Dileği İle İyi Formlartanışmak amacıyla yazıyorum spy a gelişimin yaklaşık 1. ayı tanışmak isteyenler dm den yazarsa mutlu olurum![]()
Hgtanışmak amacıyla yazıyorum spy a gelişimin yaklaşık 1. ayı tanışmak isteyenler dm den yazarsa mutlu olurum![]()