Free DOWN (1 Viewer)

Düşürmek istediğiniz siteleri yazın. beleş'e düşürelim. zaman harcamak için. düşüremediklerimiz ilaki olucaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşürmek istediğiniz siteleri yazın.
beleş'e düşürelim. zaman harcamak için.
düşüremediklerimiz ilaki olucaktır.

sen cok deepweb turkish seyretmisin sanırsam beynin sulanmış??
Konu senle alakalı degil adam gelip benim forumumu paylaşıyorsa bu beni ve onu ilgilendirir.Ne sacma sapan hack mantığı bulundu sitede ne brute force ne gomtanım vs vs.Ben her zaman gelişme amacı ile açtım forumumu kimseye kendimi üstün görmedim yasa dışı iş yapmadım ama adam gelip benim forumumu yazıyorsa beni ilgilendirir

Polat demem seni mezarda sikerim kaliteyi düşürme.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu senle alakalı degil adam gelip benim forumumu paylaşıyorsa bu beni ve onu ilgilendirir.Ne sacma sapan hack mantığı bulundu sitede ne brute force ne gomtanım vs vs.Ben her zaman gelişme amacı ile açtım forumumu kimseye kendimi üstün görmedim yasa dışı iş yapmadım ama adam gelip benim forumumu yazıyorsa beni ilgilendirir
Konu benim olduğuma göre burda atılan tüm post'lar beni ilgilendirir.

Yenisin herhalde kardeşim.
işini yapmaya devam et kavga olayı yoktur.
Polat demem seni mezarda sikerim kaliteyi düşürme.
Skype gel aslan parçası burda m1 lik yapma.
kailte düşürmek miş
ha ha ha senin hayatın boyunca yaşamadığın olayları ben sanalda yaşadım boş yapma.
Önemli Olan Konunun Kapanması Değil AÇILMIŞ olmasıdır . Burdaki lafım Unbalancede dir . Bu arada şu lafı biraz aç bakalım ben tam anlamadım ne demek istediğini ?
işini yapmaya devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Users who are viewing this thread

133,383Konular
3,281,107Mesajlar
320,662Kullanıcılar
kayra2132Son Üye
Üst Alt