Düşürmek istediğiniz siteleri yazın. beleş'e düşürelim. zaman harcamak için. düşüremediklerimiz ilaki olucaktır.
harbi hiç acıma asdasdmsaldabi bi ara işin yokken spyhackerz.com vur gitsin
https://dal2.sharedpanel.com:2083/turkishdevelopteam.xyz
kolay lokma burası.abi bi ara işin yokken spyhackerz.com vur gitsin
vurmuş gibi konuşuyorsunuz polat bey şğqlwoskolay lokma burası.
OVH ama koruması yok![]()

??turkishdevelopteam.xyz
sen cok deepweb turkish seyretmisin sanırsam beynin sulanmış??User pass olmadan bi panel bulunca hemckir mi olunuyor![]()
Konu senle alakalı degil adam gelip benim forumumu paylaşıyorsa bu beni ve onu ilgilendirir.Ne sacma sapan hack mantığı bulundu sitede ne brute force ne gomtanım vs vs.Ben her zaman gelişme amacı ile açtım forumumu kimseye kendimi üstün görmedim yasa dışı iş yapmadım ama adam gelip benim forumumu yazıyorsa beni ilgilendirirsen cok deepweb turkish seyretmisin sanırsam beynin sulanmış??
Skype gel aslan parçası burda m1 lik yapma.Edit ByR0L3S4 Say's = Birbirimize Saygılı Olalım Lütfen !
tmm.Skype gel aslan parçası burda m1 lik yapma.
kailte düşürmek miş
ha ha ha senin hayatın boyunca yaşamadığın olayları ben sanalda yaşadım boş yapma.
Konu benim olduğuma göre burda atılan tüm post'lar beni ilgilendirir.Konu senle alakalı degil adam gelip benim forumumu paylaşıyorsa bu beni ve onu ilgilendirir.Ne sacma sapan hack mantığı bulundu sitede ne brute force ne gomtanım vs vs.Ben her zaman gelişme amacı ile açtım forumumu kimseye kendimi üstün görmedim yasa dışı iş yapmadım ama adam gelip benim forumumu yazıyorsa beni ilgilendirir
Tamam o zaman seni de ilgilendirsin.Yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum.Varsa fikrin söyle tartışıp güzel sonuca varalım kardeşimKonu benim olduğuma göre burda atılan tüm post'lar beni ilgilendirir.
Hostun senin olduğunu söyledin.Tamam o zaman seni de ilgilendirsin.Yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum.Varsa fikrin söyle tartışıp güzel sonuca varalım kardeşim
Çok teşekkür ederim kardeşimHostun senin olduğunu söyledin.
bir mevzu kalmadı zaten daha test aşamasına bile geçmedim birazdan deniyiceğim
sıkıntı yok firewall lazım olursa haber et bişeyler hallederizÇok teşekkür ederim kardeşimbir problem felan var ise bildririsen çok sevinirim
![]()
Anlaşıldı kusura bakmayinBurası kavga salonu , forumu değildir beyler konuşma üslubunuza dikkat ediniz !
Mod gibi mod daşağına kurban be.Burası kavga salonu , forumu değildir beyler konuşma üslubunuza dikkat ediniz !

Yenisin herhalde kardeşim.Burası kavga salonu , forumu değildir beyler konuşma üslubunuza dikkat ediniz !
Yenisin herhalde kardeşim.
işini yapmaya devam et kavga olayı yoktur.
Polat demem seni mezarda sikerim kaliteyi düşürme.
Önemli Olan Konunun Kapanması Değil AÇILMIŞ olmasıdır . Burdaki lafım Unbalancede dir . Bu arada şu lafı biraz aç bakalım ben tam anlamadım ne demek istediğini ?Skype gel aslan parçası burda m1 lik yapma.
kailte düşürmek miş
ha ha ha senin hayatın boyunca yaşamadığın olayları ben sanalda yaşadım boş yapma.
işini yapmaya devam et
Uzatmanı gerektiren bir durum yokturÖnemli Olan Konunun Kapanması Değil AÇILMIŞ olmasıdır . Burdaki lafım Unbalancede dir . Bu arada şu lafı biraz aç bakalım ben tam anlamadım ne demek istediğini ?

Sesi çok çıkıyor lise 3 e geçen skype adresini dağıtmaya başlıyor sağda soldaTokat istiyor birileri![]()