Günde 25 TL Kazandıran Telefon Uygulaması - Para Kazan Şanslı Kutu ( Lucky Box ) (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 9, 2017
Credits
4
Rating - 0%
Şimdi sizlere yeni açılan ve oldukça kazançlı olan bir uygulamadan bahsedeceğim. Lucky Box uygulaması sayesinde günlük 10 TL üzeri kazanmanız mümkün olduğu gibi 25.000 TL'de kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey ise bu uygulamayı telefonunuza indirmek ve uygulama içerisinde kutu açarak para kazanmak. Oldukça basit ve bir o kadar zevkli olan uygulamada 25.000 TL, 10.000 TL gibi büyük ödüller kazanma şansınızda bulunuyor.
Uygulamanın yeni olmasından ötürüde oldukça kazançlı olması da dikkatlerden kaçmıyor. Lucky Box uygulamasından nasıl daha fazla kazanırsınız gelin birlikte inceleyelim.
Lucky Box İle Nasıl Telefondan Para Kazanırım ?
lucky%2Bbox1.jpg

Luxky Box uygulamasını indirmek için telefonunuzdan " Play Store " a girin. Ardından arama yerine " Para Kazan - Şanslı Kutu " yazın ve karşınıza çıkan ilk uygulamayı indirin.


Kayıt için Referans numarası gerekiyor. Referans ID yazan yere: 43822 yazmanız yeterli. Ardından üyeliğiniz yapılır.
Üyelikten sonra hesap onaylamanız gerekmektedir. Hesap onayı içinde telefon numaranızı yazın. Ardından telefonunuzu garip bir numara çağrı bırakacak ve bu numaranın son 5 rakamını yazarak hesabınızı aktif edebilirsiniz.

Hesabınızı aktifleştirdikten sonra uygulama içerisinde kutular açarak para kazanmaya başlayabilirsiniz.

Ben ilk günden 15 TL kazandım ama siz 25000 TL'de kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken kutu açmak ve hesabınızda 50 TL birikince hesabınıza parayı çekmek. Hepinize bol kazançlar dilerim.



Ödeme Yöntemleri:
ininal
papara
oogle play kodu
turkcell
vodofone
turktelekom
spotify(3 aylık pre)
skype hediye çeki (10$)


NOT: Referans kodumla giriş yaparsanız 10 bilet kazancaksınız. 10 bilet ile kutu açtığınızda en şanssızınız hepsinde 25 kuruş çıkarsanız 2.5 tl yapar ki ben bile 7 tl kazandım ilk başladığımda. (Referans No: 43822 )

buda ödeme kanıtı
lZQljp.png

ALINTIDIR
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Top