Böyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın Numarası
Bi bitmedi amına kodklarmBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
05528998745
Aynen knkBi bitmedi amına kodklarm
Ahksldlddlclvopdpsockvııcsdİzmir'i bırak 863 altını nerden buldun amupakduğum
Ulan attığım mesaj bunlara gitmiş tühBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
05528998745

😌🤣😌😌😂Ulan attığım mesaj bunlara gitmiş tüh![]()
Bunu yutan olurmu agaBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
05528998745
ülkede cahil çok maalesef, illaki olur.Bunu yutan olurmu aga![]()
ilk yanlış kişiye atmışım kusura bakmayın ayakları yapıyor, karşı taraf dur dur bende yardımcı olabilirim diyip tuzağa düşüyor gerisi geliyor.farzetki aradık nasıl dlandırıyor bilgisi olan varmı
ahnahhaha aynısı babama geldi ahırları yıkılmış altınları cıkarmaya yardım et dıyor kwqlehweBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
05528998745
Vay orpu çucukları bana da durmadan corono morona mesajı geliyor.Böyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
05528998745
özellikle* genellikle belirli kişilere atıyolar paraya ihtiyacı olan yaşlı vs. nasıl anlıyorsan artık bizim milletde düşünmeden yokluktan sorgulamadan hemen işin içine girmeye çalışırlar ve sonuç hüzün dolu gözler olurBunu yutan olurmu aga![]()
Aynen bende merak ettim part 2 gelsinacaba senaryounun devamı nasıl adamı aradığında nolucak nasıl para koparcak belki amacı para değil dağın başında sikecek![]()
öyle yaşlı kişiler kanarilk yanlış kişiye atmışım kusura bakmayın ayakları yapıyor, karşı taraf dur dur bende yardımcı olabilirim diyip tuzağa düşüyor gerisi geliyor.
Görücez BakamAynen bende merak ettim part 2 gelsin
Aynenözellikle* genellikle belirli kişilere atıyolar paraya ihtiyacı olan yaşlı vs. nasıl anlıyorsan artık bizim milletde düşünmeden yokluktan sorgulamadan hemen işin içine girmeye çalışırlar ve sonuç hüzün dolu gözler olur
ahnahhaha aynısı babama geldi ahırları yıkılmış altınları cıkarmaya yardım et dıyor kwqlehwe
Ciddi misn Ss atsana banaahnahhaha aynısı babama geldi ahırları yıkılmış altınları cıkarmaya yardım et dıyor kwqlehwe
bunları gidip dövmek lazımBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
her definecinin kurtulamadığı şey değilmi buBöyle Mesaj gelirse Size Aldanmayın
Numarası
Aynen Amk Kafalarını s¡keyim 😃her definecinin kurtulamadığı şey değilmi bu863 altını nasıl saydılarsa
![]()