Evet arkadaşlar herkes 1 tane kız arkadaşına getirirse forumdaki taşşak kokusu gidecektir valla burnumun direği gitti yaa abi biraz kız getirin foruma valla ben bıktım artık ya...
Valla helal çek birini getir aqKatılıyorum Hemen Birini Getiriyorum
Yavşayan olursa bende sikerim kanka merak etme döverizKız arkadaşımı getirdim de yavşayanın anasını tokatlarım ona göre.

hassktr ajsdflasjkdfasdf1 kızla yetinemiyosan o senin mallığındır.
AnlamadımHerkes @Elif B'ye hava atmaya çalışıyor bakalım kim kapcak :d
1 kızla yetinemiyosan o senin mallığındır.
Annenni sikerim haremime çağırırım BakEvet arkadaşlar herkes 1 tane kız arkadaşına getirirse forumdaki taşşak kokusu gidecektir valla burnumun direği gitti yaa abi biraz kız getirin foruma valla ben bıktım artık ya Cihanı sivaslıyı onu bunu görmekten başka kişileride foruma davet edin gelmiyorsa zorla getirin aq![]()
Burası nası bıyer arkadaşEvet arkadaşlar herkes 1 tane kız arkadaşına getirirse forumdaki taşşak kokusu gidecektir valla burnumun direği gitti yaa abi biraz kız getirin foruma valla ben bıktım artık ya Cihanı sivaslıyı onu bunu görmekten başka kişileride foruma davet edin gelmiyorsa zorla getirin aq![]()
Raporliyimde bidaha ban yeeAnnenni sikerim haremime çağırırım Bak

Ahhahahaha Ara kardeşim tg denRaporliyimde bidaha ban yee![]()
![]()
buraya kız mı getirilir agaEvet arkadaşlar herkes 1 tane kız arkadaşına getirirse forumdaki taşşak kokusu gidecektir valla burnumun direği gitti yaa abi biraz kız getirin foruma valla ben bıktım artık ya Cihanı sivaslıyı onu bunu görmekten başka kişileride foruma davet edin gelmiyorsa zorla getirin aq![]()
bende çözemedim 🤔Burası nası bıyer arkadaş
Fena olmaz 🥳bende çözemedim 🤔
Yok knkBoş konu, bokunu çıkardınız eray her gördüğüm de bir karı kız muhabbeti karı kızdan başka işiniz yok mu.
Elif sen pezevenkmisin tekrardan soruyorum bak 😤😤😡Ortadaki yakışıklı @Mectruy yanında sarılan da beeen🤣😍😍😍