Escrow Hakkındaki önerim.

Son zamanlarda forumdaki dolandırıcı olayları artmaya başladı, bunlar konu olarak açılıp insanların gözüne sokulmasada chatte tonlarca dolandırıcı kavgası görebiliyorum. Ya da...

Son zamanlarda forumdaki dolandırıcı olayları artmaya başladı, bunlar konu olarak açılıp insanların gözüne sokulmasada chatte tonlarca dolandırıcı kavgası görebiliyorum. Ya da en azından işitiyorum. Örnek verip arkadaşları rencide etmek istemem, zaten kendileri banlandı.

Hem forumdaki ticaret düzenini korumak amaçlı hem de insanlara yardım amaçlı escrow tekrardan getirilebilir.
Fakat bu sefer escrow rütbesine sahip olanlar adminler değilde seçilmiş üyelerden olabilir
Tabiri caizse, evinizin anahtarını ona bırakacak kadar güvendiğiniz bir üyeyi escrow takımına alabilirsiniz.
@Nobody , @Gençtürk , @Mectruy Yorumlarınızı bekliyorum.

Ortada ki escrow rütbesi

9cI8nR.jpg

Son zamanlarda forumdaki dolandırıcı olayları artmaya başladı, bunlar konu olarak açılıp insanların gözüne sokulmasada chatte tonlarca dolandırıcı kavgası görebiliyorum. Ya da en azından işitiyorum. Örnek verip arkadaşları rencide etmek istemem, zaten kendileri banlandı.

Hem forumdaki ticaret düzenini korumak amaçlı hem de insanlara yardım amaçlı escrow tekrardan getirilebilir.
Fakat bu sefer escrow rütbesine sahip olanlar adminler değilde seçilmiş üyelerden olabilir
Tabiri caizse, evinizin anahtarını ona bırakacak kadar güvendiğiniz bir üyeyi escrow takımına alabilirsiniz.

Ortada ki escrow rütbesi

Ekli dosyayı görüntüle 13427
Haklısın olabilir tasarımda mükemmel eline sağlık kankm

Baya mantıklı klavyedeki ellerine , bunu düşünen beyine çok teşekkür ediyorum : baya doğru bazen adminlere ulaşmak çok sürüyor +1

Baya mantıklı klavyedeki ellerine , bunu düşünen beyine çok teşekkür ediyorum : baya doğru bazen adminlere ulaşmak çok sürüyor +1
Ben teşekkür ederim az da olsa yararlı bir fikir ortaya atabildiğim için. Haklısın, ben de bu yüzden adminler yerine üyelerden seçilsin taraftarıyım. Hem adminler zaten çok yoruluyor

Ortada ki escrow rütbesi

Ekli dosyayı görüntüle 13427
destekliyorum

• Like
Tepkiler: rus
131,742Konular
3,270,938Mesajlar
316,066Kullanıcılar
Üst Alt