Merhaba Beyler İnstagramda Nasıl Sınırsız Hesap Açaçağınısı ve kapanmaması İçin neler yapabileceğinizi anlatıcım
İlk Olarak Tarayıcınızın Çerezleri geçmişini temizleyin ve telefon ise uçak moduna alıp kapatın
Sonra 1 Tane Yandex Mail Oluşturun Yandex Mail Kayıt Burdan
Ve burdan fake yüz fotosu alın https://thispersondoesnotexist.com/ Buradan Sayfayı Yenileyip bir kaç foto indirin 1 2
İnstagramın uygulamasına gidin ve yandexmailinizi girin hesap oluşturlacak sonra indirdiğiniz fotoları attın hepsini instagrama 3 5
2 tane falan mavi tikli hesap takip edin hesap tamam biyografiye hemen girip birşeyler yazıp tarihi cinsiteyi sakın değiştirmeyin yoksa hesap 5 10 dk fısss gidr
hesap biraz beklesin dinlensin .
eğer gine oluşturacaksanıs uçak modunu açıp kapatın wifi ise modeme reset atın
oluşturduğunuz yandexmaili sonuna +1 +2 +3 diye gider bu örnek olarak [email protected] böyle
yukardakilerin hesini aynı uygulayın günde çok fazzla açarsanız ban yersiniz
Özellikle telefon çindir pc de olacağını sanmıyorum hesap doğrulamaya düsüyor
Eğer Buraya kadar geldiyseniz yoruma güzel şeyler yazın emek verdim ben iyi gecelr herkeze
İlk Olarak Tarayıcınızın Çerezleri geçmişini temizleyin ve telefon ise uçak moduna alıp kapatın
Sonra 1 Tane Yandex Mail Oluşturun Yandex Mail Kayıt Burdan
Ve burdan fake yüz fotosu alın https://thispersondoesnotexist.com/ Buradan Sayfayı Yenileyip bir kaç foto indirin 1 2
İnstagramın uygulamasına gidin ve yandexmailinizi girin hesap oluşturlacak sonra indirdiğiniz fotoları attın hepsini instagrama 3 5
2 tane falan mavi tikli hesap takip edin hesap tamam biyografiye hemen girip birşeyler yazıp tarihi cinsiteyi sakın değiştirmeyin yoksa hesap 5 10 dk fısss gidr
hesap biraz beklesin dinlensin .
eğer gine oluşturacaksanıs uçak modunu açıp kapatın wifi ise modeme reset atın
oluşturduğunuz yandexmaili sonuna +1 +2 +3 diye gider bu örnek olarak [email protected] böyle
yukardakilerin hesini aynı uygulayın günde çok fazzla açarsanız ban yersiniz
Özellikle telefon çindir pc de olacağını sanmıyorum hesap doğrulamaya düsüyor
Eğer Buraya kadar geldiyseniz yoruma güzel şeyler yazın emek verdim ben iyi gecelr herkeze
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl