Yorum ve beğeni yapamama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Sanırım emek hırsızlığı önlemek amacıyla yapılmış bir önlem. Wordpress kategorisinde ki self temanın hangi sürümü bilmiyorum o yüzden elimdekini paylaşamıyorum :) Elimde son sürüm var bizzat kırdırdım. Bu konuları ne zaman görüntüleyebileceğim?

Rating - 0%
Ben bazı konulara halen daha cevap yazamıyor veya Like atamıyorum. Yeni üye olduğum için mi kaynaklanıyor bu?

Rating - 0%
Aynen öyle yorum beğeni ciddi sıkıntı oluyor ama adamlar haklı emek veriyorlar zırtolar pirim yapmak için çalıyor dalgayı.

Rating - 0%
bu gün üye oldum ve resmen çıldırttı şu durum. Kısacası böyle bir şey getirilmesi çalınmaya karşı iyi fakat normal arşiv yapan veya sitesi için bir şey kullanacaklardan bir giren bir daha girmiyor bu şekilde

Rating - 0%
abi ne bu kısıtlamalar anlamıyorum ki insan hiç aktif olamıyor bu forumun amacı nedir söylermisiniz
üyeler forumu kullanamıyorlarsa bu forumun açılış mantığı ne kendiniz çalıp oynamak için mi abi
üyelerinize bukadar sınır koymanız ilk önce adaletsizlik ve haksızlık kaç gündür yorum yazamıyorum ve bekliyorum

Ewo-Turk

sh1ver
Rating - 0%
abi ne bu kısıtlamalar anlamıyorum ki insan hiç aktif olamıyor bu forumun amacı nedir söylermisiniz
üyeler forumu kullanamıyorlarsa bu forumun açılış mantığı ne kendiniz çalıp oynamak için mi abi
üyelerinize bukadar sınır koymanız ilk önce adaletsizlik ve haksızlık kaç gündür yorum yazamıyorum ve bekliyorum
yetkililer varken bana laf düşmez ama söyliyeyim şimdi guzel kardeşim aktif olmalısın off topic bölümüne yararlı konular açmalısın öbür türlü her önüne gelen konu çalıp shell çalıp gitsin he?
emek vermelisin kardeşim sakin ol biraz xd

Rating - 0%
yetkililer varken bana laf düşmez ama söyliyeyim şimdi guzel kardeşim aktif olmalısın off topic bölümüne yararlı konular açmalısın öbür türlü her önüne gelen konu çalıp shell çalıp gitsin he?

abi ben sana yorum yazamiyor like atamiyor konu acamiyorum diyorum nasil off topik te konu acayim?

Rating - 0%

shell paylasmayin ozaman ki calmasinlar olur biter sirf bunun icin bukadar sinir ve engel koymaniz haksizlik forumun hicbir aktivitesi olmaz

Rating - 0%
Şu işe bir çözüm bulunsa iyi olur. İşe yarsr konularda ne like ne yorum atabiliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,600Konular
3,269,599Mesajlar
315,543Kullanıcılar
bdiyariSon Üye
Üst Alt