iş bölümlü eleman arıyorum..

*antiseo dan anlayan elinde antiseo için materyaller olan müşteri getirdiğimde yapacak biri lazım. *hacklink - backlinkci eleman lazım *hedef site yapan eleman lazım hemde...

*antiseo dan anlayan elinde antiseo için materyaller olan müşteri getirdiğimde yapacak biri lazım.

*hacklink - backlinkci eleman lazım

*hedef site yapan eleman lazım hemde çok acil.

* 5 adet hacklink backlink sitesi, 3 adet warez sitelerinin teknik destek tawk to ve whatsapp destek hattına bakacak eleman arıyorum.

TEKNİK DESTEK HARİCİ KOMİSYON ÜZERİ ÇALIŞACAKTIR. bende müşteri bitmez :D
whatsapp: 0553 097 8922 normal aramayın sadece whatsapp normalden ararsanız bi teyze açar telefonu

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
reffkok reis ben katılacaktım ekibine ama sırf @Unbalanced gözümü korkuttu diye gelemeyecem.
bunun tek sebebi budur. çee
o onu sikmediğim için öyle diyor wqıopdkwqdwqko olm bi ayanla payitaht davalık oldu diye yapmayın şöyle şeyler onlar farklı sektörden dava yedi hacklink anti seo dan değil qwpodkwq yabancı shell arıyorum zaten türk değil

en son birlikte bi siteye girdik o 200 aldı (haber bile vermedi p*iç sözde kırışcaktık dipnot:reff için para herşeyden önemlidir) bende 500 aldım sonuç:
Reffkok and Unlovable are has been eat dava
beyler zaten istediği şeyleri yapabilen kişiler gizlenmeyi de bilmeli.Bakın bana bişey olmaz olmaz dedik en sonunda başını gördük :D

la götveren oqıwdjwqowqdkpqwo sonra gidip adamdan 1000 tl aldın dwqıjdıqowjfqw sayende o yüzden dava yedik onu almasak dava yemicez

la götveren oqıwdjwqowqdkpqwo sonra gidip adamdan 1000 tl aldın dwqıjdıqowjfqw sayende o yüzden dava yedik onu almasak dava yemicez
la 500ten fazla aldıysam şerefsizim :D olum bizden başkası bu adamı tehdit edip 1000 almış vebalini biz ödedik demekki
suçu üstümüze yüklediler farkedecek bunu herkes gün gelecek fsakjfjgsa

la konuyu baltalamayın yazıktır amk reffle çalışın çok kazanırsınız beyler ciddiyim 100 backlink atıyodum 10 tl alıyodum mesela az mı amk venezuela'da kaç paraya tekabül ediyor 10 tl biliyor musunuz? otel alırsın otel
teşekkürler reff

la konuyu baltalamayın yazıktır amk reffle çalışın çok kazanırsınız beyler ciddiyim 100 backlink atıyodum 10 tl alıyodum mesela az mı amk venezuela'da kaç paraya tekabül ediyor 10 tl biliyor musunuz?
qwğdklwqğldğpwqldwpqğwq ya amkwdqoıwqdkwqof kafayı yersin ıwdoqjqwopdkwq olm para lazım olunca alıyodun yarağım oıwqdjkwqpoııjfewjfd

133,186Konular
3,281,272Mesajlar
318,712Kullanıcılar
LolilolooSon Üye
Üst Alt